DanAds: Teknologi Pariwara Layanan Dhasar Kanggo Penerbit

Pariwara program (otomatisasi tuku lan adol pariwara online) wis dadi pokok kanggo para pemasar modern wiwit pirang-pirang taun lan gampang dingerteni sebabe. Kemampuan kanggo para pembeli media nggunakake piranti lunak kanggo tuku pariwara wis ngrubah papan pariwara digital, ngilangi prelu proses manual tradisional kayata panjaluk proposal, tender, penawaran, lan, utamane negosiasi manungsa. Iklan programatis tradisional, utawa pariwara program layanan sing dikelola kaya sing asring dirujuk,