Email ora entuk rampung? Tambah cathetan SPF!

Aku mung migrasi email perusahaanku menyang Aplikasi Google. Nganti saiki, kita pancen seneng karo kabebasan sing diwenehake. Sadurunge ana ing Google, kita biasane kudu njaluk panjaluk apa wae, tambahan dhaptar, lan liya-liyane. Saiki kita bisa ngatasi kabeh liwat antarmuka Google sing gampang.

Siji kemunduran sing kita sok dong mirsani yaiku sawetara email saka kita sistem ora bener nggawe us. Aku maca sawetara saran Google kanggo Pangirim Email Akeh lan cepet kerja. Kita duwe email sing metu saka 2 aplikasi sing dadi host, aplikasi liyane sing dadi host liyane saliyane karo Penyedia Layanan Email.

Pendapatku yaiku Google kanthi acak ngalangi sawetara email amarga ora bisa validasi pangirim liwat Cathetan SPF. Sacara ringkes, SPF minangka cara kanggo ndhaptar kabeh domain, alamat IP, lsp. Sing dikirim email ing njero rekaman domain. Iki ngidini ISP apa wae goleki cathetan lan validasi email kasebut asale saka sumber sing cocog.

Iki minangka ide sing apik - lan aku ora yakin sebabe ora dadi metode utama kaloro email gedhe lan sistem blok spam. Sampeyan bakal mikir manawa saben registrar domain bakal dadi titik utama kanggo nggawe tuntunan kanggo sapa wae dhaptar sumber email sing bakal dikirim. Kabeh wong kudu nggunakake lan verifikasi nganggo SPF! Mangkene artikel jero babagan SPF lan kaluwihan kasebut, salah sawijine yaiku kemampuan nglindhungi domain sampeyan supaya ora mlebu ing dhaptar ireng dening spammer berpura-pura dadi kowe.

TIP: Sampeyan bisa verifikasi cathetan SPF sampeyan jam 250an.

Kanggo nulis cathetan SPF, sampeyan mung kudu luwih adoh tinimbang ing Wisaya SPF, alat online kanggo mbantu nulis cathetan kanggo sampeyan. Banjur sampeyan cukup nyalin lan nempelake menyang Registrasi Domain. Kita nganyari cathetan nalika nulis tulisan iki!
spam3
Sabanjure ing dhaptarku yaiku nggoleki Tombol Domain. Kita maju terus nalika isih ana whitelist karo AOL taun kepungkur. Aku rumangsa perang ora bakal mandheg! Ala banget sejatine perusahaan sing duwe reputasi kudu mbukak liwat kabeh gelang SPAM isih!