7 Cara kanggo Garansi Situs Web Pusat Pelanggan

Aku bubar mriksa sawetara situs web CPG / FMCG perusahaan lan kaget tenan aku! Iki minangka organisasi karo konsumen kanthi jeneng asline mula dadi sing paling penting kanggo konsumen, bener? Ya ya mesthi! Nanging sawetara wong sing katon njupuk perspektif konsumen nalika nggawe situs web. Malah luwih sithik sing seneng nggawe aku pengin bali menyang situs web, paling ora mengko! Saka kajian babagan