12 Arketipe Merek: Apa Sampeyan?

Kita kabeh pengin ngetutake setya. Kita terus-terusan nggolek rencana pemasaran ajaib sing bakal nyambungake kita menyang pamirsa lan nggawe produk dadi bagean sing ora bisa diganti. Sing asring ora kita sadhar yaiku koneksi yaiku sesambetan. Yen sampeyan ora ngerti babagan sejatine sampeyan, ora bakal ana sing minat karo sampeyan. Kritik sampeyan ngerti sapa merek sampeyan, lan kepiye sampeyan kudu miwiti hubungan