Nggawe Pratelan Pariwara Digital-Digital

Kebiasaan konsumsi media wis owah sacara dramatis sajrone limang taun kepungkur, lan kampanye pariwara saya maju supaya tetep cepet. Saiki, dolar iklan disalekake saka saluran offline kaya TV, cetak, lan radio nganti tuku iklan digital lan program. Nanging, akeh merek sing ora yakin babagan realokasi metode sing wis dicoba lan sejatine kanggo rencana media digital. TV dijangka isih nyumbang luwih saka sepertiga (34.7%) konsumsi media global ing taun 2017, sanajan wektu