Marpipe: Nyedhiyani Pemasar Kanthi Kecerdasan sing Dibutuhake Kanggo Nguji Lan Temokake Kreatif Iklan sing Menang

Wis pirang-pirang taun, para pemasar lan pengiklan gumantung marang data target pamirsa kanggo ngerti ing ngendi lan ing ngarepe sapa sing bakal nggawe iklan kreatif. Nanging owah-owahan anyar saka praktik data-mining invasif - asil saka peraturan privasi anyar lan perlu sing dileksanakake dening GDPR, CCPA, lan Apple iOS14 - nggawe tim marketing scrambling. Minangka akeh pangguna sing milih metu saka pelacakan, data nargetake pamirsa dadi kurang dipercaya. Merk sing unggul ing pasar