Google Nggawe Gambar Domain Publik Katon Kaya Fotografi Saham, Lan Masalah Sampeyan

Ing taun 2007, fotografer kondhang Carol M. Highsmith nyumbang kabeh arsip seumur hidup ing Perpustakaan Kongres. Pirang-pirang taun mengko, Highsmith nemokake manawa perusahaan fotografi saham Getty Images wis ngisi biaya lisensi kanggo panggunaan gambar domain publik kasebut, tanpa idin. Mula, dheweke nuntut tuntutan $ 1 milyar, sing nuntut pelanggaran hak cipta lan tuduhan nyalah gunakke lan atribusi palsu meh 19,000 foto. Pengadilan ora setuju karo dheweke, nanging