5 Pawulangan sing Disinaoni Saka Luwih saka 30 Juta Interaksi Pelanggan Siji-Kanggo-Siji ing 2021

Ing 2015, co-founder lan aku arep ngganti cara para pemasar mbangun hubungan karo pelanggan. Kenging punapa? Hubungan antarane pelanggan lan media digital wis owah kanthi dhasar, nanging marketing durung berkembang. Aku weruh yen ana masalah sinyal-kanggo-noise gedhe, lan kajaba merek padha hyper-relevan, padha ora bisa njaluk sinyal marketing cukup kuwat kanggo krungu liwat statis. Aku uga weruh sing peteng sosial ing munggah, ngendi