10 Jinis Video YouTube sing Bakal Mbantu Mbangun Usaha Cilik

YouTube luwih akeh tinimbang video kucing lan gagal kompilasi. Nyatane, ana akeh liyane. Amarga yen sampeyan bisnis anyar sing nyoba nambah kesadaran merek utawa nambah sales, ngerti nulis, film, lan promosi video YouTube minangka keahlian pemasaran abad 21 sing penting. Sampeyan ora butuh anggaran pemasaran sing gedhe kanggo nggawe konten sing ngowahi tampilan dadi sales. Kabeh sing dibutuhake yaiku smartphone lan sawetara trik perdagangan. Lan sampeyan bisa