Pemasar Konten: Stop Sade + Mulai Ngrungokake

Ora gampang banget nggawe konten sing sejatine pengin diwaca, utamane amarga konten minangka salah sawijining bidang sing kualitas utamane luwih akeh tinimbang jumlah. Kanthi konsumen kebanjiran konten akeh saben dina, kepiye sampeyan bisa nggawe sampeyan misuwur ing ndhuwur liyane? Nganggo wektu kanggo ngrungokake pelanggan bakal mbantu sampeyan nggawe konten sing cocog karo dheweke. Nalika 26% pemasar nggunakake umpan balik pelanggan kanggo ndhikte konten

Mangkene Cara Ngoptimalake Blog kanggo Pemasaran Konten

Ora preduli apa jinis konten sing digawe, blog sampeyan kudu dadi pusat kanggo kabeh marketing konten. Nanging kepiye sampeyan nggawe manawa sistem saraf pusat wis digawe sukses? Untunge, ana sawetara tweak sederhana sing bakal nambah distribusi lan nggawe manawa para pandhereke ngerti persis apa sing bakal ditindakake sabanjure. Saiki aman yen wong seneng gambar. Nyatane, artikel kanthi gambar luwih saka 2x

Cara Skor Gol Gol ing Game E-Niaga

Nalika ing Piala Dunia mung bisa menang, akeh perusahaan sing bisa sukses ing game e-Niaga. Ana taktik sing wis kabukten sing ngewangi skor para pengecer. Baynote nuduhake sampeyan cara milih pemain paling apik lan nggawe rencana game sing dinamis supaya bisnis e-Niaga bisa ngasilake menang. Sadurunge musim diwiwiti, tim kudu nandur modal dhisik kanggo para pemain utama. Nalika nerangake e-Niaga 5 metu

Kepiye Perusahaan sing Disambung Bakal Nggawe Pasar Keamanan Identitas $ 47B

Ing taun pungkasan, rata-rata perusahaan biaya data nglanggar total $ 3.5M, yaiku 15% luwih akeh tinimbang taun sadurunge. Asile, CIO ngupaya cara supaya data perusahaan dilindhungi kanthi minimalake produktivitas sing ilang kanggo karyawan. Identitas Ping nyedhiyakake kasunyatan babagan pasar keamanan identitas lan nawakake solusi babagan carane perusahaan bisa ngaktifake akses aman ing infographic ing ngisor iki. Pelanggaran data duweni pengaruh sing negatif banget marang pelanggan

Sampeyan Nganggo Email Dina 83 Dina Setahun

Salesperson rata-rata log luwih saka 2,000 jam saben taun babagan komunikasi bisnis, umume kanggo tugas spesifik (39%) lan maca / njawab email (28%). Sanajan media sosial dadi mode komunikasi sing paling populer, amarga 72% perusahaan saiki nggunakake media sosial ing sawetara bentuk, email isih dadi pilihan utama ing antarane bisnis ing saindenging jagad. Miturut Laporan Institut Global McKinsey, 87 milyar email disusun saben dina. Wong Amerika

Apa Idea Konten Branded Sampeyan Bakal Bisa? 5 Cara Ngerti

Konten merek ora kabeh ukuran cocog. Sing cocog kanggo siji merek bisa uga ora bisa digunakake kanggo kabeh wong, lan luwih becik sampeyan ngerti manawa ide konten sampeyan bisa digunakake sadurunge sampeyan menehi sumber daya kanggo nglakokake. Kolom Lima nggawe 5 pitakonan sing bisa ditakonake marang sampeyan lan tim sampeyan kanggo ndeleng manawa ide sing apik bakal diterjemahake saka ruang rapat menyang target pamirsa lan pungkasane sukses kanggo merek sampeyan. Wangsulan: Bab ingkang kawitan

$ 22 Milyar Apa Sampeyan Bisa Sampeyan: Akuisisi Facebook ing Perspektif

Bayangake manawa perusahaan sampeyan duwe akeh dhuwit, sampeyan bisa nggunakake $ 22 milyar kanggo entuk perusahaan liyane. Sanajan iki mung bisa kedadeyan ing impen paling umum, nanging kasunyatane ana ing Facebook. Ing 2013, Honduras lan Afghanistan nggawa dhuwit luwih sithik tinimbang akuisisi Facebook. 13 film blockbuster anggaran gedhe sing paling apik mung nggabungake $ 2.4B, nanging akuisisi $ 22B isih $ 8B nganti tekan regane Mark Zuckerberg $ 30B, yaiku

Cara Ngindhari Pelanggaran Data ing Jagad Omni-Channel iki

Google nemtokake manawa ing sawijining dina, 90% konsumen nggunakake macem-macem layar kanggo nyukupi kabutuhan online kayata perbankan, blanja, lan lelungan pesenan, lan dheweke ngarepake data bakal tetep aman nalika mlebu ing platform. Kanthi kepuasan pelanggan minangka prioritas utama, keamanan lan proteksi data bisa ditindakake. Miturut Forrester, 25% perusahaan ngalami pelanggaran signifikan sajrone 12 wulan kepungkur. Ing