Pemasar Konten: Stop Sade + Mulai Ngrungokake

Ora gampang banget nggawe konten sing sejatine pengin diwaca, utamane amarga konten minangka salah sawijining bidang sing kualitas utamane luwih akeh tinimbang jumlah. Kanthi konsumen kebanjiran konten akeh saben dina, kepiye sampeyan bisa nggawe sampeyan misuwur ing ndhuwur liyane? Nganggo wektu kanggo ngrungokake pelanggan bakal mbantu sampeyan nggawe konten sing cocog karo dheweke. Nalika 26% pemasar nggunakake umpan balik pelanggan kanggo ndhikte konten

Mangkene Cara Ngoptimalake Blog kanggo Pemasaran Konten

Ora preduli apa jinis konten sing digawe, blog sampeyan kudu dadi pusat kanggo kabeh marketing konten. Nanging kepiye sampeyan nggawe manawa sistem saraf pusat wis digawe sukses? Untunge, ana sawetara tweak sederhana sing bakal nambah distribusi lan nggawe manawa para pandhereke ngerti persis apa sing bakal ditindakake sabanjure. Saiki aman yen wong seneng gambar. Nyatane, artikel kanthi gambar luwih saka 2x

Cara Skor Gol Gol ing Game E-Niaga

Nalika ing Piala Dunia mung bisa menang, akeh perusahaan sing bisa sukses ing game e-Niaga. Ana taktik sing wis kabukten sing ngewangi skor para pengecer. Baynote nuduhake sampeyan cara milih pemain paling apik lan nggawe rencana game sing dinamis supaya bisnis e-Niaga bisa ngasilake menang. Sadurunge musim diwiwiti, tim kudu nandur modal dhisik kanggo para pemain utama. Nalika nerangake e-Niaga 5 metu

Kepiye Perusahaan sing Disambung Bakal Nggawe Pasar Keamanan Identitas $ 47B

Ing taun pungkasan, rata-rata perusahaan biaya data nglanggar total $ 3.5M, yaiku 15% luwih akeh tinimbang taun sadurunge. Asile, CIO ngupaya cara supaya data perusahaan dilindhungi kanthi minimalake produktivitas sing ilang kanggo karyawan. Identitas Ping nyedhiyakake kasunyatan babagan pasar keamanan identitas lan nawakake solusi babagan carane perusahaan bisa ngaktifake akses aman ing infographic ing ngisor iki. Pelanggaran data duweni pengaruh sing negatif banget marang pelanggan

Sampeyan Nganggo Email Dina 83 Dina Setahun

Salesperson rata-rata log luwih saka 2,000 jam saben taun babagan komunikasi bisnis, umume kanggo tugas spesifik (39%) lan maca / njawab email (28%). Sanajan media sosial dadi mode komunikasi sing paling populer, amarga 72% perusahaan saiki nggunakake media sosial ing sawetara bentuk, email isih dadi pilihan utama ing antarane bisnis ing saindenging jagad. Miturut Laporan Institut Global McKinsey, 87 milyar email disusun saben dina. Wong Amerika