Munggah Adopsi Dompet Digital Sajrone Pandemi

Ukuran pasar pembayaran digital global diarepake wiwit saka USD 79.3 milyar ing taun 2020 nganti USD 154.1 milyar ing taun 2025, kanthi Tingkat Perkembangan Tahunan Senyawa (CAGR) 14.2%. MarketsandMarkets Yen dipikir maneh, kita ora duwe alesan kanggo mangu nomer iki. Yen ana apa-apa, yen kita tetep njaga krisis coronavirus saiki, tuwuh lan adopsi bakal nyepetake. Virus utawa ora ana virus, kenaikan pembayaran tanpa kontak wis ana ing kene. Wiwit dompet smartphone ngapusi