Monetisasi Newsletter Email: Rong Pilihan sing Bisa Digunakake kanggo Blogger lan Penerbit Cilik

Pengaruh ora dadi domain eksklusif kanggo penerbit gedhe. Bola mata lan dolar pemasaran dialihake menyang tentara penerbit ceruk sing cilik; dadi kurator konten, blogger, vlogger, utawa podcast. Amarga tambah akeh panjaluk, mikro-publisher iki kanthi tepat golek cara kanggo entuk bathi kanthi tliti saka pamirsa, lan usahane. Bathi ing Buletin Email Bebarengan karo taktik monetisasi sing saiki digunakake, kayata iklan tampilan situs web lan sponsor media sosial, khusus saiki

Panelitian Insider babagan Masa Depan Piranti Lunak lan Layanan Pemasaran Email

Salah sawijining mupangat kanggo urip lan nghirup industri ceruk, kayata ngoperasikake agensi email, yaiku menehi kesempatan kanggo mikir apa sing bakal ditindakake mbesuk. Ing ngisor iki minangka visi mbesuk babagan marketing email ing taun 2017 kanggo praktisi, pemasar, lan konsumen. Jeneng Game Wis Ganti maju cepet nem taun lan tembung "pemasaran email" wis ilang saka basa kita. Sanajan ngisor

Nggawe Kasus Pemasaran Email Outsourcing

Kanggo pemasar sing pengin ngambang luwih akeh emas saka program email; pemasaran email outsourcing kanthi cepet entuk popularitas. Dheweke golek layanan pemasaran email sing dikelola amarga frustasi lan hemat. Apa outsourcing marketing email nggawe sampeyan migunani?

Apa Rencana Bisnis Visual cocog kanggo Sampeyan?

Nganti saiki, aku wis miwiti (nanging durung rampung) puluhan rencana bisnis klasik. Dadi biasane aku mung menehi "garis besar bisnis", nanging kanthi diam-diam pengin aku duwe wektu kanggo nemtokake strategi jangka panjang lan jangka sing luwih rinci. Dadi wektu iki aku wis nyusun rencana bisnis visual.

Apa Konsultan Pemasaran Email lan Apa Aku Perlu?

Konsultan pemasaran email umume njupuk telung wujud; kabeh duwe katrampilan lan pengalaman sing khusus kanggo ngembangake strategi pemasaran email sing efektif. Nanging, kompetensi inti lan penawaran kasebut beda-beda. Dadi apa sampeyan butuh konsultan email? Yen mangkono, jinis apa? Takokake pitakon ing ngisor iki.

Sewa Dhaptar Email, Apa Sampeyan Perlu Ngerti

Penyalahgunaan dhaptar email lan asring salah pangerti, sewa dhaptar email minangka praktik pemasaran sing ditampa kanthi umum sing bisa nyedhiyakake ROI sing kuat, yen sampeyan ngerti apa sing kudu digoleki lan dihormati ing kothak mlebu. Yen sampeyan ora kenal utawa ora kesengsem karo nyewa dhaptar email, iki bakal entuk manfaat uga faktor pembeda lan faktor sing mbedakake.

Kekuwatan Personalisasi ing Email Marketing

Program pemasaran email sing ala kaya sales sales sing ngganggu, nanging kanthi gaweyan lan nggawe personalisasi, sampeyan bisa nggawe email dadi produsen top sales. Paling apik, gampang lan murah ditindakake.

8 Prinsip Pandhuan kanggo Nyewa Ahli Marketing Email

Ing bagean siji (Sampeyan bisa uga butuh Pakar Pemasaran Email Yen ...) kita ngrembug kapan lan kenapa bisa dadi kontrak karo para ahli sing duwe, pengalaman pemasaran email sing darmabakti. Saiki kita bakal njabarake prinsip pandhuan sing kudu dipikirake sadurunge nyewa agensi pemasaran email, konsultan pemasaran email utawa manajer pemasaran email ing omah.