Prediksi lan Tren Pemasaran Lokal 2020

Nalika inovasi lan konvergensi terus ing teknologi, kesempatan sing terjangkau kanggo bisnis lokal kanggo nggawe kesadaran, bisa ditemokake, lan adol online terus berkembang. Mangkene 6 tren sing dakramal bakal duweni pengaruh gedhe ing taun 2020. Google Maps Bakal Dadi Panelusuran Anyar Ing taun 2020, luwih akeh panelusur konsumen bakal diwiwiti saka Google Maps. Nyatane, ngarepake konsumen sing saya akeh bakal ngliwati telusuran Google kabeh lan nggunakake aplikasi Google ing telpon (yaiku