Liburan ing taun 2020 sing Diajar babagan Strategi Pemasaran Seluler taun 2021

Pancen ora dingerteni, nanging musim liburan ing taun 2020 ora beda karo budaya kreatif liyane sing wis dialami. Kanthi watesan jarak adoh sosial maneh ing saindenging jagad, tindak-tanduke konsumen ganti saka norma tradisional. Kanggo pengiklan, iki luwih adoh saka strategi tradisional lan Out-Of-Home (OOH), lan gumantung marang keterlibatan seluler lan digital. Saliyane diwiwiti luwih dhisik, munggah-mudhun kertu kado sing diwenehake sadurunge bakal luwih dawa