Media Sosial: 3 Tips Kanggo Luwih Sambung karo Pelanggan

Intine, media sosial minangka dalan loro, ing endi merek bisa ngluwihi marketing push tradisional, lan pancen kudu melu pelanggan kanggo nggawe loyalitas suwe-suwe. Mangkene telung tips sing bisa digunakake perusahaan sampeyan supaya luwih bisa nyambung karo para pelanggan ing media sosial. Tip # 1: Nggawe Sistem supaya Ora Bakal Liwat Notifikasi Yen sampeyan nerbitake konten berkualitas tinggi ing akun media sosial lan nambah pamirsa kanthi substansial, kemungkinan sampeyan dadi