Perusahaan sing nggunakake Media Sosial Kanggo Prediksi Permintaan: PepsiCo

Panjaluk konsumen saiki ganti luwih cepet tinimbang sadurunge. Asile, peluncuran produk anyar gagal kanthi rega sing paling dhuwur. Nanging, kanthi nganalisa pasar kanthi akurat lan ramalan panjaluk mbutuhake data terabyte, sing kalebu saka nomer jual, transaksi e-commerce, riwayat out-of-stock, rata-rata rega, perencanaan promosi, acara khusus, pola cuaca, lan akeh faktor liyane. Kanggo nambah, umume perusahaan tetep ora nggatekake pentinge nindakake dialog konsumen online kanggo prédhiksi tuku mbesuk