5 Tren Top ing Manajemen Aset Digital (DAM) sing kedadeyan ing 2021

Pindhah menyang taun 2021, ana sawetara kemajuan sing kedadeyan ing industri Digital Asset Management (DAM). Ing taun 2020, kita nyekseni perubahan gedhe ing kabiasaan kerja lan prilaku konsumen amarga kovid-19. Miturut Deloitte, jumlah wong sing kerja ing omah padha tikel kaping loro ing Swiss nalika pandemi kasebut. Ana uga alesan sing percaya yen krisis bakal nyebabake kerja permanen sing tambah ing skala global. McKinsey uga nglaporake babagan konsumen sing nolak