Napa Perdagangan B2B sing Tangguh Mung Cara Kanggo Maju Kanggo Produsen lan Suplier Kirim COVID-19

Pandemi COVID-19 nyebabake kahanan sing durung mesthi ing malang bisnis lan nyebabake sawetara kegiatan ekonomi dipateni. Akibate, bisnis bisa uga nyekseni perubahan paradigma ing rantai pasokan, model operasi, prilaku konsumen, lan strategi pengadaan lan penjualan. Penting banget kanggo njupuk langkah proaktif supaya bisnis sampeyan ing posisi sing aman lan nyepetake proses pemulihan. Ketahanan bisnis bisa mbantu banget adaptasi karo sing ora dikarepake