Ora Kabeh Wong Bisa Ndelok Situs Web Sampeyan

Kanggo manajer situs web ing pirang-pirang bisnis, gedhe utawa cilik, musim kepungkur iki minangka musim sing ora puas. Wiwit wulan Desember, puluhan galeri seni ing New York City diarani tuntutan hukum, lan galeri kasebut ora mung dhewekan. Atusan atusan gugatan saiki wis diajukake marang bisnis, institusi budaya, klompok advokasi lan uga fenomena pop Beyoncé, sing situs web kasebut dijenengi ing tuntutan aksi kelas sing diajokake ing wulan Januari. Kerentanan sing padha? Situs web iki dudu