7 Tips Mesthi kanggo Pacaran Kirim Blog Tamu

Blogging tamu minangka proses rumit lan alus sing kudu dianggep kaya wiwitan sesambetan: kanthi serius lan ati-ati. Minangka pamilik blog, aku ora bisa ngandhani kepiye aku wis dikirim email kanthi email sing spam banget. Blog, kayata sesambetan, butuh gaweyan lan blogger tamu sing potensial ora dianggep minangka proses sing sepele. Mangkene 7 tips kencan sing pasti kanggo poster tamu menyang blogger: 1. Entuk