Infographic: Statistik Panggunaan Warga Senior lan Internet Senior

Stereotipe sing ora bisa digunakake para wong tuwa, ora ngerti, utawa ora pengin nggunakake wektu kanthi online nyebar ing masarakat. Nanging, apa adhedhasar kasunyatan? Sejatine Milenium dominasi panggunaan Internet, nanging apa ana sawetara Baby Boomer ing saindenging jagad? Kita ora nganggep lan bakal mbuktekake. Wong tuwa wis nampa lan nggunakake teknologi modern kanggo nambah jumlah saiki. Dheweke lagi sadhar