Apa Snap bisa dadi langkah sabanjure ing Lelungan Panuku?

Kanthi nganggo cara akeh, kabeh gumantung saka sapa pelanggan lan apa lelungane. Kabeh wong ngerti babagan Snapchat saiki, bener? Sapa sing isih peteng ing siji iki? Yen mangkono, iki kabeh sing kudu sampeyan ngerteni ... Iki minangka salah sawijining jaringan sosial sing paling populer ing antarane bocah-bocah umur 16 - 25 taun, kira-kira $ 5 Milyar dikabarake, lan rasane ora ana sing entuk dhuwit. Saiki, bagean saka