3 Wilayah Pangowahan kanggo Platform Sisih Panjaluk ing 2017

Aman yen sampeyan ujar manawa 2016 dadi pitakon post per detik (QPS) kanggo Demand-Side Platforms (DSP) lan solusi tuku media lintas-saluran. Apa DSP bisa ngasilake visibilitas 500,000 kesan / detik utawa 3 yuta kesan / detik, kasedhiyan tuku dadi kurang dadi pembeda kompetitif ing kabeh platform tuku media lintas-saluran. Dina iki, umume merek nganggep DSP kudu diintegrasi kanthi otomatis karo kabeh ijol-ijolan iklan utama nalika ngirim tekan lintas saluran paling ora