Apa Ana sing Takon Takon.com?

Ask.com - Takon

Peta Situs Tanya.comSampeyan bisa uga wis ngerti ing salah sawijining tautan sing anyar Ask.com lan Live wis gabung menyang sitemaps standar Istilah sitemap cukup jelas - minangka sarana kanggo mesin telusuran situs web kanthi gampang. Peta Situs dibangun ing XML saengga bisa gampang dikonsumsi liwat program. Aku duwe lembar gaya ditrapake ing peta situsku supaya sampeyan bisa ndeleng informasi apa sing dikandung.

Peta Situs lan WordPress

kanthi WordPress, gampang kanggo otomatis lan nggawe peta situs. Cukup nginstal Plugin Peta Situs Google. Aku mbukak versi plugin 3.0b6 lan apik banget. Aku bubar ngowahi plugin lan nambah dhukungan kirim Ask.com uga. Aku wis ngirim pangowahan marang pangembang lan muga-muga bisa ditambah lan nerbitake versi sabanjure.

Ngirim Peta Situs menyang Ask.com

Sampeyan bisa ngirim peta situs menyang Ask.com kanthi manual liwat alat pangiriman situs:
http://submissions.ask.com/ping’sitemap=[Your Sitemap URL]

Aku seneng banget ndeleng iki lan langsung ngirim situsku lan miwiti nggarap modifikasi plugin. Aku ngerti manawa Ask.com bubar ngrampungake halaman omah lan entuk pers supaya aku mikir bakal nyebabake lalu lintas tambahan.

Apa Ana sing Takon Takon.com?

Luwih saka 50% kunjunganku saben dinane Google nanging aku durung nate nemoni sawijining pengunjung Ask.com! Aku ndeleng trik saka Yahoo! pengunjung lan sawetara Live pengunjung… nanging ora ana pengunjung Ask.com. Nalika ndeleng sawetara asil telusuran Ask.com, akeh sing umure wis umure… luwih tuwa (kadang umure setaun) referensi jeneng Domainku lawas lan artikel lawas. Mbok iki minangka alasan utama kenapa Ask.com ora entuk lalu lintas? Apa ana sing nggunakake Ask.com?

7 Komentar

  1. 1

    The last couple of times I’ve tried ask.com, I haven’t generated very good search results. Many of the links it presented were either not there any more or just really old. I didn’t know anybody was using anything BUT Google any more. At least they index on a regular basis.

    Wow, nice Technorati ranking. Those are tough to come by.

  2. 2

    The last tie I actually tried Ask was the first time I saw those monkey commercials of theirs. I found then that the results they return are no good. Interestingly enough, Technorati doesn’t consider them a top tier search either. You can search for your domain on Ask, and then ping Technorati with the results URL. It won’t blast you into the top 100, but its a free Technorati backlink!

  3. 3

    I get 5 to 10 hits from ask.com daily (on my old blog)… and all on the same article…..

    Let’s see if this sitemap thing improves our situation 🙂

  4. 4
  5. 5
  6. 6

    I know this is an old article, but I just wanted to let you know that I found you through ask.com! Funny, isn’t it?

    I use ask.com when I’m looking for something very specific. For some reason they always point me in the right direction.

    • 7

      MK,

      That’s awesome to hear! I just read that Takon is laying off some folks and thinking of utilizing Google – but feedback is that their engine is very good on specific queries. I’ve not used it much, but have heard good things on the logic and algorithms that their engine is based on.

      Thanks!
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.