Apa Ana sing Takon Takon.com?

Ask.com - Takon

Peta Situs Tanya.comSampeyan bisa uga wis ngerti ing salah sawijining tautan sing anyar Ask.com lan Live wis gabung menyang sitemaps standar Istilah sitemap cukup jelas - minangka sarana kanggo mesin telusuran kanthi gampang situs web sampeyan. Peta Situs dibangun ing XML saengga bisa gampang dikonsumsi liwat program. Aku duwe lembar gaya ditrapake ing peta situsku supaya sampeyan bisa ndeleng informasi apa sing dikandung.

Peta Situs lan WordPress

kanthi WordPress, gampang kanggo otomatis lan nggawe peta situs. Cukup nginstal Plugin Peta Situs Google. Aku mbukak versi plugin 3.0b6 lan apik banget. Aku bubar ngowahi plugin lan nambah dhukungan kirim Ask.com uga. Aku wis ngirim pangowahan marang pangembang lan muga-muga bisa ditambah lan nerbitake versi sabanjure.

Ngirim Peta Situs menyang Ask.com

Sampeyan bisa ngirim peta situs menyang Ask.com kanthi manual liwat alat pangiriman situs:
http://submissions.ask.com/ping'sitemap=[Your Sitemap URL]

Aku seneng banget ndeleng iki lan langsung ngirim situsku lan miwiti nggarap modifikasi plugin. Aku ngerti manawa Ask.com bubar ngrampungake halaman omah lan entuk pers supaya aku mikir bakal nyebabake lalu lintas tambahan.

Apa Ana sing Takon Takon.com?

Luwih saka 50% kunjunganku saben dinane Google nanging aku durung nate nemoni sawijining pengunjung Ask.com! Aku ndeleng trik saka Yahoo! pengunjung lan sawetara Live pengunjung… nanging ora ana pengunjung Ask.com. Nalika ndeleng sawetara asil telusuran Ask.com, akeh sing umure wis umure ... luwih tuwa (kadang umure setaun) referensi jeneng Domainku lawas lan artikel lawas. Mbok iki minangka alasan utama kenapa Ask.com ora entuk lalu lintas? Apa ana sing nggunakake Ask.com?

7 Komentar

  1. 1

    Suwene aku nyoba nyoba takon.com, aku durung ngasilake asil telusuran sing apik banget. Akeh tautan sing ditampilake ora ana maneh utawa wis tuwa tenan. Aku ora ngerti ana sing nggunakake apa-apa, Nanging Google maneh. Paling ora indeks kasebut kanthi rutin.

    Wah, peringkat Technorati sing apik. Pancen angel digayuh.

  2. 2

    Dasi pungkasan sing aku nyoba tenan karo Ask yaiku kaping pisanan aku ndeleng pariwara kethèk mau. Aku ngerti yen asile bali ora apik. Cukup narik kawigaten, Technorati uga ora nganggep minangka telusuran tingkat paling dhuwur. Sampeyan bisa nelusuri domain ing Takon, banjur ping Technorati kanthi URL asil. Sampeyan ora bakal jeblug menyang 100 teratas, nanging backlink Technorati gratis!

  3. 3

    Aku entuk 5 nganti 10 hits saka ask.com saben dina (ing blogku sing lawas)… lan kabeh ana ing artikel sing padha… ..

    Ayo goleki manawa peta situs iki bisa nambah kahanan kita 🙂

  4. 4
  5. 5
  6. 6

    Aku ngerti iki artikel lawas, nanging aku mung pengin menehi ngerti manawa aku nemokake sampeyan liwat ask.com! Lucu ya?

    Aku nggunakake ask.com nalika nggoleki sing khusus. Amarga sawetara sebab, dheweke mesthi nggawa aku menyang arah sing bener.

    • 7

      MK,

      Apik tenan dirungokake! Aku mung maca Takon saiki wis ngeculake sawetara wong lan mikir nggunakake Google - nanging umpan balik yaiku mesin sing apik banget kanggo pitakon tartamtu. Aku ora nggunakake akeh, nanging wis nate krungu bab-bab sing apik babagan logika lan algoritma sing adhedhasar mesin kasebut.

      Thanks!
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.