Nambah Anane SERP Google Kanthi Snippet Kaya Iki

Snippets SERP Kaya Skema

Perusahaan nggunakake akeh wektu kanggo ndeleng manawa ana peringkat ing telusuran lan ngembangake konten lan situs sing apik tenan sing nggawe konversi. Nanging strategi utama sing asring dilalekake yaiku kepiye cara nambah entri a kaca asil mesin telusuran. Apa sampeyan peringkat utawa ora mung penting yen pangguna telusuran kepeksa bener-bener ngeklik.

Nalika judhul, deskripsi meta, lan permalink sing apik bisa nambah kasempatan ... nambah potongan sing akeh ing situs sampeyan bisa nyebabake tarif klik-tayang. Contone, bayangake, sampeyan nggoleki produk tartamtu kanthi online lan dhaptar entri ana ing kana. Yen merek setengah mudhun ing kaca ngemot gambar, rega, kasedhiyan, utawa review… sampeyan bisa uga luwih kepeksa ngeklik entri kasebut tinimbang sing kasebut ing ndhuwur.

SERP minangka kaca landas kanthi tujuan kanggo riset utawa tuku. Bagéan utama strategi telusuran organik yaiku kanggo ngetrapake lan ningkatake visibilitas ing kaca asil telusuran kasebut… lan kaya potongan minangka sarana sampeyan nglakoni.

Sumber daya Snippet Google Rich

Sampeyan bisa ngrujuk Schema.org babagan cara ngetrapake potongan kaya - iku standar sing digunakake Google. Ana telung cara kanggo nyakup data iki ing situs sampeyan, miturut Google:

  • JSON-LD - Notasi JavaScript ditempelake ing a tag in the page head or body. The markup is not interleaved with the user-visible text, which makes nested data items easier to express, such as the Country of a PostalAddress of a MusicVenue of an Event. Also, Google can read JSON-LD data when it is dynamically injected into the page's contents, such as by JavaScript code or embedded widgets in your content management system.
  • Microdata - Spesifikasi HTML komunitas terbuka sing digunakake kanggo nyedhiyakake data terstruktur ing konten HTML. Kaya RDFa, nggunakake atribut tag HTML kanggo menehi jeneng properti sing pengin dibabarake minangka data sing wis kabentuk. Biasane digunakake ing awak kaca, nanging bisa digunakake ing endhas.
  • RDFa - Ekstensi HTML5 sing ndhukung data sing gegandhengan kanthi ngenalake atribut tag HTML sing cocog karo konten sing bisa dideleng pangguna sing pengin diterangake kanggo mesin telusuran. RDFa umume digunakake ing bagean sirah lan awak ing kaca HTML.

Coba Snippet Sugih Sampeyan

Google Rich Snippets

Marketing Mojo nyedhiyakake dhaptar Google Rich Snippets ing infographic, 11 Cara Nggunakake Snippet Google Rich kanggo Ningkatake Asil Panelusuran. Mangkene dhaptar potongan kaya:

  • reviews - bisa digunakake kanggo nampilake ulasan lan rating kanggo produk utawa bisnis ing asil telusuran.
  • Resep - bisa digunakake kanggo nampilake rincian liyane babagan resep, kayata bahan, wektu masak, utawa uga kalori.
  • wong - informasi kayata lokasi, judhul kerja, lan perusahaan bisa ditampilake ing asil telusuran kanggo wong - kalebu julukan, foto, lan sambungan sosial.
  • Bisnis - rincian babagan bisnis utawa organisasi kayata lokasi, nomer telpon, utawa logo uga.
  • Products - kaca produk bisa dipasarake kanggo nampilake informasi kayata rega, tawaran, rating produk, lan kasedhiyan.
  • Acara - acara online, konser, festival, konferensi bisa menehi rincian liyane kalebu tanggal, lokasi, gambar, lan rega tiket.
  • music - informasi artis kalebu gambar, album, lan uga file audio semat kanggo dirungokake.
  • Video - tombol gambar cilik lan muter bisa ditampilake, nambah tarif klik-tayang nganti 41%.
  • Aplikasi - ndownload lan informasi tambahan babagan platform piranti lunak lan aplikasi seluler.
  • Breadcrumbs - nyediakake hirarki situs web sampeyan supaya pangguna mesin telusuran uga bisa sesambungan karo hulu artikel tartamtu menyang kategori utawa subkategori.

Yen sampeyan pengin ndeleng tampilan jero babagan potongan sing akeh - waca 28 Potongan kaya Google sing kudu sampeyan ngerteni [pandhuan + infographic]. Frantisek Vrab nulis pandhuan rinci kanthi spesifik kode, pratinjau, lan informasi liyane sing migunani.

28 Google Snippets Rich Sampeyan Kudu Dikenal

Siji cuplikan sing wis ora digunakake yaiku tag panganggit. Apes (miturut pendapatku) Google ngilangi iki amarga aku yakin bisa nyedhiyakake visibilitas wong sing luwih apik babagan artikel sing ditulis ing saindenging web.

potongan sugih google skala

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.