Zymplify: Pemasaran minangka Layanan kanggo Usaha Cilik

Zymplify Marketing minangka Layanan

Pangembangan, kerangka kerja, lan integrasi sing cepet terus nyedhiyakake platform ing pasar sing nyedhiyakake akeh fitur kanthi biaya sing luwih murah saben taun. Zymplify minangka salah sawijining platform - platform cloud marketing sing nyedhiyakake kabeh fitur sing dibutuhake kanggo bisnis cilik supaya bisa narik kawigaten, entuk, lan nglaporake petunjuk online. Nanging, paling ora kanggo platform otomatisasi pemasaran liyane ing pasar.

Saka situs iki: Zymplify minangka Marketing minangka Layanan. Kita ngowahi cara kerja marketing lan sales lan nggabungake kanthi lancar karo bisnis sampeyan. Tim ZympliGurus kita siyap-siyap, kanggo menehi saran ahli lan macem-macem layanan pemasaran digital. Lan kanthi solusi kabeh-ing-siji, sampeyan menehi bisnis sampeyan kemampuan kanggo nggawe, nerbitake, nglacak lan nganalisa kabeh kampanye lan kegiatan pemasaran saka siji platform terintegrasi.

Mungkin sing paling apik babagan platform yaiku biaya. Zymplify duwe siji rencana tanpa kontrak taunan lan ora duwe biaya awal. Ora dikenani biaya tambahan kontak utawa watesan kontak. Uga, ora ana tambahan biaya panyiapan, onboarding utawa kickstarter. Malah kalebu jaminan kepuasan dhuwit bali 90 dina.

Ragad saben wulan sampeyan uga kalebu kredit kanggo entuk dhukungan saka ZympliGuru tim pemasaran saben wulan.

Zymplify Marketing minangka Layanan Klebu

  • Landing Pages - Nggawe, ngluncurake & nglacak kampanye kaca kebangkrutan liwat saluran
  • Forms & Pop Ups - Melu formulir situs web lan pop up sing terintegrasi
  • Pelacakan Pengunjung Situs Web -Deleng sapa sing ngunjungi situs web sampeyan lan apa sing lagi ditindakake
  • email Marketing - Gawe kampanye email kanthi cepet lan gampang
  • Mobile Marketing - Melu langsung karo pelanggan liwat SMS mlebu lan njaba
  • Pemasaran PPC Sosial - Melu pelanggan ing platform media sosial
  • Kartu Skor Saluran - Lacak, nyaring lan ngukur pengaruh upaya pemasaran
  • Pipa Sales - Ngonversi keterlibatan menyang sales liwat CRM terintegrasi
  • Tampilan Pelanggan Tunggal - Tampilan integral kanggo kabeh keterlibatan pelanggan kanthi saluran ing CRM
  • Kalender Pemasaran - Lacak kabeh saluran liwat tanggalan pemasaran terintegrasi
  • ROI Kampanye - Ukur ROI terintegrasi miturut kampanye lan saluran
  • Pemarkahan Kepala - Gunakake skor kanggo peringkat peringkat kanggo nemtokake siyap penjualan
  • Goleki Sosial - Temokake profil sosial, foto profil lan pengaruh sosial sing kasedhiya ing publik
  • Tukang Cithakan - Gampang nggawe template landing page lan template email sing bisa disesuaikan
  • Segmen - Kirim pesen sing bener menyang wong sing bener, saben wektu

Ndhaptar Uji Coba Gratis

Dashboard Zymplify

Zymplify uga nawakake konsultasi lan kemitraan agensi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.