Zuora: Otomatisake Operasi Penagihan lan Langganan Sampeyan

Manajemen Tagihan lan Langganan Zuora

Perusahaan pangembangan aplikasi nggunakake akeh wektu kanggo ngembangake platform nanging asring ora kejawab salah sawijining elemen paling penting sing dibutuhake kanggo sukses - manajemen langganan. Lan dudu masalah sing gampang. Antarane gerbang pembayaran, ngasilake, kredit, diskon, periode demo, paket, internasionalisasi, pajak… tagihan bola-bali bisa dadi ngipi elek.

Kaya dene apa wae, ana platform kanggo kasebut. Zuora. Manajemen tagihan Zuora lan Manajemen langganan otomatis proses sampeyan, bisa uga bola-bali, kanthi panggunaan, prorated, utawa tunggakan.

Zuora Recurring Billing lan Langganan Fitur Manajemen Klebu

  • Tagihan Ambalan - Nyepetake operasi penagihan tanpa ngelingi detail. Pelanggan klompok bebarengan lan atur jadwal tagihan otomatis lan aturan kanggo saben klompok.
  • Prorasi lan Petungan - Saben pelanggan nganyari, mudhun, utawa ngganti langganan, tagihan kena pengaruh. Zuora kanthi otomatis nangani prorasi lan petungan kasebut supaya sampeyan ora dadi masalah.
  • Pajak wektu nyata - Nggunakake mesin pajak Zuora utawa integrasi karo solusi pajak pihak kaping 3 kanggo narik petungan pajak wektu nyata kanggo saben invoice.
  • Cithakan Invoice - Gunakake macem-macem kapabilitas template faktur kayata pengelompokan, subtotal, lan logika bersyarat kanggo ngrancang lan ngonfigurasi template faktur ing Zuora.

faktur zuora

Tagihan Zuora nawakake fleksibilitas, kalebu pelanggan tagihan saben wulan, triwulanan, saben taun, utawa periode wektu liyane. Sampeyan bisa miwiti langganan nalika layanan diwenehake, nalika mlebu pelanggan, utawa ing tonggak sejarah liyane. Rating panggunaan sacara real-time utawa sawise periode tartamtu. Selaras tanggal tagihan miturut wiwitan lengganan, pilihan pelanggan, utawa macem-macem atribut tambahan.

 

One comment

  1. 1

    Tagihan sing bola-bali nyedhiyakake mupangat kanggo pelanggan sing ora prelu kuwatir tagihan bulanan liyane sing bakal tetep diluncurake - utawa mbebayani nalika ngirim produk utawa layanan. Nanging, kanthi tagihan bola-bali, pelanggan dijamin duwe layanan terus-terusan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.