Ngowahi Pelanggan dadi Advokat kanthi Zuberance

zapDiagram

Cara paling apik kanggo promosi merek yaiku nggawe akeh pelanggan sing kepenak ngobrol babagan iki. Pelanggan paling apik sing nindakake yaiku penyokong merek - pelanggan sing kepuasan wis entuk level semangat. Panyengkuyung merek kaya kasebut menehi rekomendasi kuat sing biasane dawane awet terus. Nanging merek butuh cara sing jelas kanggo ngenali pelanggan kasebut, mula bisa didhukung minangka pendukung merek.

Zuberansi, platform promosi media sosial, ngaku menehi solusi:

Zuberance bisa digunakake ing basis data merek kanthi nggunakake alat ngrungokake sosial lan nawakake survey kanthi cepet, kanggo ngidentifikasi pelanggan sing dadi pendukung merek potensial, lan gelem menehi jaminan merek ing ruang sosial. Banjur menehi pelanggan papat aplikasi khusus: Review Advokat, Testimoni Advokat, Jawaban Advokat, lan Penawaran Advokat, sing ngidini ngirim rekomendasi babagan media sosial sing kasedhiya.

howZapWorks

Merek entuk bathi kanthi cara liyane saka mung visibilitas. Contone, pelanggan sing nggunakake aplikasi Penawaran Advokat kanggo nuduhake rincian tawaran produk karo kanca sing ngonversi kanca minangka calon calon pemasar. Kajaba iku, pelanggan kanthi Aplikasi Advocate Jawaban mangsuli pitakon produk adhedhasar pengalamane, sing bakal ngyakinake calon pembeli tinimbang agen perusahaan sing menehi wangsulan sing padha.

Zuberance Advocate Analytics banjur nglacak asil wektu nyata kanggo ngenali profil penasihat miturut demografi lan kegiatan, lan menehi merek informasi analitik kanthi dashboard sing gampang dimengerteni. Zuberance duwe sawetara testimoni pelanggan ing situs sing sampeyan bisa mriksa manawa sampeyan pengin ndeleng kepiye platform digunakake ing industri sampeyan.

Zuberance nyedhiyakake aplikasi kasebut kanthi mandiri, utawa nawakake minangka bagean saka solusi turnkey lengkap sing nyakup kabeh aspek kampanye penasehat merek. Sukses Zuberance utawa alat liya sing ngidini perusahaan ngonversi pelanggan minangka Advokat Merek, utamane duwe calon pelanggan. Kanggo iki, ora ana trabasan kanggo keunggulan produk utawa layanan lan layanan pelanggan sing sampurna.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.