ZoomInfo: Supaya Data B2B Dianyari

alat analisis data gratis

Cukup sawetara data B2B sampeyan wis ketinggalan jaman. Zoominfo nglaporake manawa 70% kabeh data B2B bakal duwe siji utawa luwih pangowahan sajrone taun. Turnover karyawan, promosi, akuisisi, penutupan bisnis… kabeh bisa nyebabake kualitas data prospek sampeyan mudhun. Masalah data kasebut bisa nyebabake masalah penjualan lan pemasaran. Ing sales, yen tim njaba sampeyan nelpon utawa ngirim email menyang wong sing wis ora ana maneh, mula bakal muspra wektu. Ing marketing, duwe masalah data bisa nyebabake pangiriman email sampeyan ambruk, nggawe email sampeyan dadi luwih angel nggawe ing kothak mlebu tinimbang ora kasaring filter spam.

Pira data prospek sampeyan sing ketinggalan jaman utawa ora lengkap? Ayo Zoominfo analisa basis data, temokake prospek paling apik, nganyari kabeh lan jupukake panjaluk dadi mesin sing ngasilake penghasilan.

Penawaran Layanan Data Zoominfo

  • Intelijen Data - analisis jero otomatisasi pemasaran utawa basis data CRM supaya sampeyan entuk wawasan sing dibutuhake kanggo ngembangake bisnis sampeyan. Zoominfo nyedhiyakake rekomendasi sing bisa ditrapake kanggo organisasi supaya bisa sukses ing kampanye.
  • Manajemen Data - Data CRM terus berkembang. Zoominfo bisa mbusak informasi sing wis ketinggalan jaman, nganalisa alamat email supaya bisa dikirim, golek prospek anyar, nganyari lan ngrampungake rekor, nambahake pembuat keputusan, nggawe segmentasi sing ditargetake lan menehi update terus-terusan.

ZoomInfo Sambungake

Kanggo profesional lan bisnis cilik, Zoominfo nawakake Zoominfo Nyambung. Gabung karo ZoomInfo Connect kanggo entuk akses menyang database B2B sing paling anyar lan berkembang kanthi cepet, kanthi informasi rinci luwih saka 65 yuta wong bisnis lan 6 yuta bisnis.

Zoominfo Pro

Zoominfo uga nawakake Zoominfo Pro sing kalebu profil sing terus diverifikasi - kalebu 65 yuta profesional lan 6 yuta bisnis. Zoominfo Pro ngidini sampeyan target kanthi tliti sing nggumunake lan entuk kemungkinan kanggo tuku prospek.

Edisi Komunitas Zoominfo

Kanggo bisnis cilik tanpa anggaran, Zoominfo uga duwe Edisi Komunitas ing ngendi sampeyan bisa gabung karo luwih saka 100,000 pangguna ZoomInfo sing kanthi otomatis nuduhake kontak bisnis kanthi ijol kanggo akses gratis menyang ZoomInfo.

Zoominfo uga nawakake API!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.