ZoomInfo: Nyepetake Pipa B2B Kanthi Data Perusahaan minangka Layanan (DaaS)

ZoomInfo B2B Data Perusahaan Minangka Layanan

Yen sampeyan adol menyang bisnis, sampeyan ngerti sepira angel golek perusahaan sing prospektif lan nglacak para pembuat keputusan ing kana… apa maneh ngerti maksude kanggo tuku. Superstar dodolan B2B minangka sawetara sleuth sing apik tenan, nelpon sawise telpon menyang kontak internal lan eksternal sing wis dibangun hubungane kanggo ngenali wong sing tepat ing perusahaan sing tepat - ing wektu sing tepat.

ZoomInfo wis dibangun anjog donya Data minangka Layanan (DaaS) platform kanggo ndhukung strategi go-to-market ing ngendi wae sampeyan utawa pelanggan ing donya. sing database firmographic kalebu:

  • 106 yuta cathetan perusahaan
  • 167 yuta cathetan kontak
  • 140 yuta alamat email
  • 50 yuta nomer telpon langsung
  • 41 yuta nomer seluler
  • 31,000 teknologi profil

Iki dudu dhaptar statis… luwih saka 100 yuta cathetan kontak dianyari saben dina dening jaringan kontributor sukarela sing terus berkembang sing validasi utawa nambah informasi anyar. Pembelajaran mesin (ML) lan Pangolahan Basa Alam (NLP) uga disebarake kanggo njupuk data saka luwih saka 38 yuta sumber online saben dina - kalebu situs web perusahaan, artikel warta, pengajuan SEC, lan postingan proyek. Dheweke uga duwe luwih saka 400 karyawan sing verifikasi lan nambah alat riset lan algoritma kanggo nambah akurasi nganti luwih saka 90% kanthi tingkat pertandhingan 99.8%.

Nggunakke ZoomInfo's platform, perusahaan sampeyan bisa riset, target, lan nggayuh prospek B2B sing paling apik. Jangkoan, akurasi, lan ambane ZoomInfo diakoni minangka sing paling apik ing industri kasebut. Solusi kasebut bakal mbantu tim dodolan lan marketing nyepetake dodolan kanthi nyuda wektu kanggo nutup lan nambah penghasilan saben cedhak. Platform kasebut kalebu:

  • Intelligence - nemtokake pasar sampeyan, temokake para panuku sing cocog, lacak tujuan panuku, lan analisa telpon, rapat, lan email kanggo nganalisa proses sampeyan supaya luwih apik.
  • engagement - aplikasi asli sing gampang digunakake sing nyepetake jangkauan lan nyambungake karo para panuku ing saluran sing paling penting, kalebu email, telpon, lan obrolan situs web.
  • Orchestrasi - maksimalake produktivitas dodolan kanthi ngaktifake proses manual adhedhasar aktivitas alur kerja eksternal lan internal sing relevan.

Fitur Platform ZoomInfo Kalebu

  • Kontak & Panelusuran Perusahaan - Netepake pasar, temokake para panuku sing cocog
  • Niat panuku - Tekan prospek sing siap tuku
  • Intelligence Obrolan - Analisis saben interaksi
  • Intelligence sesambetan - Njupuk kontak & komunikasi
  • Data-minangka-Layanan - Aktifake strategi data terpadu
  • Otomatis Sales - Streamline telpon lan email outreach
  • Situs web Chat – Ngenali lan rute timbal qualified
  • Iklan Digital - Target pamirsa sing digawe khusus
  • Workflows - Miwiti kegiatan go-to-market
  • Pengayaan Utama - Tambah data ing wektu nyata
  • integrasi - Sijine data paling apik ing kelas menyang Welasan aplikasi kalebu Salesforce, MS Dynamics, lan Hubspot.

Privasi, Transparansi, lan Kepatuhan Data

ZoomInfo manut kanthi lengkap babagan akuisisi, retensi, lan pangopènan data perusahaan B2B:

ZoomInfo disertifikasi ISO 27001, lan kita njupuk privasi lan keamanan data kanthi serius. Kita tindakake kabijakan sing ketat kanggo mesthekake yen data sing diklumpukake tansah tundhuk karo peraturan paling anyar. Kita uga disertifikasi dhewe kanggo kerangka Kerja Perlindungan Privasi EU-AS lan Swiss-AS. Proses transfer data kita tundhuk karo syarat saka Uni Eropa, Inggris, Swiss, uga Amerika Serikat.

Kode Komunitas ZoomInfo

ZoomInfo minangka pimpinan piranti lunak modern, data, lan intelijen kanggo luwih saka 20,000 perusahaan ing saindenging jagad. 

Miwiti Uji Coba ZoomInfo Gratis

Pambocoran: Aku nggunakake pranala afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.