Cara Nggunakake Rapat Zoom kanggo Ngrekam Tamu Jauh ing Podcast ing Trek Pisah

Nggunakake Zoom kanggo Podcasting

Aku ora bisa ngandhani kabeh alat sing wis digunakake utawa lengganan ing jaman mbiyen kanggo ngrekam wawancara podcast saka adoh - lan aku duwe masalah karo kabeh. Ora dadi masalah konektivitas saya apik utawa kualitas hardware… masalah konektivitas intermiten lan kualitas audio meh nggawe aku nggawe podcast.

Piranti sing paling apik sing digunakake yaiku Skype, nanging adopsi aplikasi kasebut ora nyebar dadi tamu meh mesthi tantangan kanggo ndownload lan ndhaptar Skype. Kajaba iku, nalika semana aku kudu nggunakake sing dituku add-on kanggo Skype kanggo ngrekam lan ngekspor saben trek.

Zoom: Sahabat Podcast Sempurna

Kolega aku takon kepiye carane ngrekam tamu adoh ing dina liyane lan aku menehi ngerti yen aku biyen Zoompiranti lunak rapat. Dheweke kepleset nalika dakkandhani kenapa ... pilihan ing Zoom ngidini sampeyan ngekspor saben pengunjung minangka trek audio dhewe. Cukup menyang Setelan> Ngrekam lan sampeyan bakal nemokake pilihan:

Setelan zoom kanggo ngrekam file audio sing kapisah kanggo saben peserta.

Nalika ngrekam wawancara, aku bakal nyimpen audio ing komputer lokal. Sawise wawancara rampung, Zoom ngekspor audio menyang direktori rekaman lokal. Nalika mbukak folder tujuan, sampeyan bakal nemokake saben trek ana ing folder sing dijenengi kanthi apik banjur saben trek peserta kalebu:

direktori rekaman zoom 1

Iki nggawe aku bisa ngimpor kabeh trek audio kanthi cepet menyang Garageband, nggawe suntingan sing dibutuhake kanggo mbusak batuk utawa kesalahan ing trek sing dibutuhake, tambahake intro lan outros, banjur ekspor menyang host podcast.

Video Zoom

Aku uga menehi saran supaya feed video sampeyan tetep dienggo ing podcast! Nalika aku ngobrol karo tamu, aku yakin yen isyarat video sing dijupuk saka siji liyane nambahake akeh kepribadian kanggo obrolan. Kajaba iku, yen aku kepengin nerbitake trek video ing podcastku, aku uga pengin video!

Saiki, njaga podcast iku cukup kanggo nyambut gawe!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.