Zmags: Pamirsa lan Distribusi Infographic

email iki dudu sing

Kita mesthi ragu-ragu babagan ngembangake infografis sing horisontal amarga rasa nyeri ing bokong bisa disebar. Klien kita, Delivra, nembe nggawe infographic sing hebat mbandhingake rong email… sing apik lan sing ora apik. Masalah karo infographic horisontal yaiku ora cocog banget karo tata letak konten. Sampeyan ora bisa njupuk infografis sing jembaré 1,000 piksel lan luwih gampang mlebu menyang wilayah sing jembaré 600 piksel.

Pamirso Zmags kanggo ngluwari! Nggunakake iframe, kita bisa kanthi gampang ngrancang pamaca 1 kaca kanthi infografis. Kita uga bisa nambah link ing header pamaca bali menyang situs web! Kode kasebut sederhana ... cukup nyetel jembar lan dhuwur babagan sing pengin ditampilake.

Klik "Toggle Fullscreen" lan sampeyan bisa nggawa infographic menyang layar wutuh lan telusuran lan zoom ing saindhenging, ndeleng kabeh rincian. Kauntungan liyane saka metode iki yaiku sampeyan bisa nambah akun Google Analytics menyang pamirso lan ndeleng jumlah tampilan!

2 Komentar

  1. 1

    Hai guys, Cody kene, saka Delivra. Aku pengin matur nuwun marang Doug kanggo artikel iki, nanging sing luwih penting supaya kabeh wong ngerti yen kita wis ndeleng tanggapan sing apik babagan infograph horisontal. Kadhangkala nindakake perkara sing beda-beda, ing dhewe, narik kawigaten wong. Iku mbantu infograph banget cantik lan informatif. Penampil Zmags minangka lifesaver lan bisa digunakake ing kabeh jinis piranti (saran liyane saka Doug).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.