zkipster: Solusi Dhaptar Tamu kanggo Acara lan Konferensi

zkipster pasuryan

Sore liyane aku mriksa acara kasebut. Iki minangka pengaturan khas… sawetara administrasi sing nyoba mriksa jenengku saka dhaptar pamiarsa sing dicithak kanthi pirang-pirang kaca. Nganggo sawetara menit, kaca kasebut pungkasane bisa nemokake jenengku lan dicenthang - banjur dakcritakake supaya kabeh bisa mriksa. Ing acara-acara sing luwih gedhe, check-in ditulis alfabet… lan K katoné garis paling dawa! Wong-wong sing ana ing pungkasan pelayaran abjad langsung mlebu.

Aku seneng yen ana wong ing donya sing yakin manawa ana masalah sing bisa ditangani kanthi gampang dening teknologi. Wong-wong ing zkipster iya, nggawe aplikasi cloud kanggo tablet lan smartphone sing ngidini staf acara bisa gampang nemokake lan mriksa pamiarsa. Kabeh wong sing mriksa wong kanthi otomatis dianyari amarga kabeh padha nggarap aplikasi sing padha.

zkipster-tablet

Kajaba iku, dheweke duwe fitur tambahan sing mbantu nyegah impostor nyusup ing acara sampeyan. Foto ditempelake ing dhaptar pamiarso supaya sampeyan bisa verifikasi nalika mriksa acara kasebut. Sampeyan bisa uga malah sistem menehi tandha nalika pamiarsa VIP teka. Gagasan apik!

zkipster-pasuryan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.