Kepiye Harga Pasar Rata-Rata Bisa Nggawe Kinerja Bisnis

Reregan wektu nyata

Nalika jagad modhèrn nambah wigati kanggo kacepetan lan keluwesan, kemampuan kanggo nyuntikake babagan rega nyata, pandhuan rega sing larang banget lan dodolan menyang saluran penjualan bisa menehi bisnis ing tangan pesaing nalika arep ngatasi ekspektasi pelanggan. Mesthine, yen panjaluk kinerja saya tambah, mula saya angel kompleksitas bisnis. 

Kondisi pasar lan dinamika bisnis ganti kanthi cepet, dadi perusahaan sing berjuang nanggapi pemicu rega - acara kayata pangowahan biaya, tarif, rega kompetitif, status inventaris, utawa apa wae sing prelu diowahi rega - kanthi cepet, efisien lan efektif. Sawise bisa diprediksi lan bisa diatur, pemicu rega luwih asring kedadeyan. 

Ing taun 2020, pelanggan B2B mung ngarep-arep pengalaman kaya konsumen saka pemasok bisnis - utamane babagan rega. Sanajan kerumitan rega B2B sing ana, para pelanggan ngarep-arep manawa rega bisa nggambarake kanthi akurat karo kahanan pasar, cukup, disesuaikan lan kasedhiya kanthi cepet - sanajan kanggo penawaran sing akeh.

Ngandelake pendekatan warisan kanggo nyetel rega mung bisa nambah efek negatif saka pemicu rega sing mlebu. Luwih becik, pimpinan visioner kudu mbayangake maneh cara kanggo ngirimake Harga Pasar Real-Time. 

Reregan pasar wektu nyata minangka visi rega sing dinamis lan ilmiah. Ora kaya pendekatan rega dinamis liyane, ora mandheg kanthi otomatis; cepet nanggapi, nanging kanthi cara sing cerdas.

Ing artikel iki, aku bakal ngeterake sampeyan liwat rong kasus panggunaan kanggo Harga Pasar Real-Time - ing eCommerce lan alur kerja persetujuan rega kanggo pesenan - lan ngrembug babagan carane mbayangake status quo bisa luwih apik kanggo bisnis sampeyan lan ningkatake kinerja bisnis. 

Rega Pasar Real-Time ing eCommerce - Apa Apa lan Apa Sampeyan Perlu

Mesthekake yen rega bisa ditampilake kanthi cukup ing saluran tradisional iku tantangane dhewe; perusahaan wis digawe luwih dawa kanthi mlebu eCommerce.

Pitakon sing paling penting sing dakrungu saka pimpinan perusahaan B2B nalika nerangake solusi eCommerce sing kuat ana hubungane karo rega. Pitakon kalebu:

  • Apa rega sing kudu diwenehake menyang pelanggan online?
  • Kepiye cara mbedakake rega cukup kanggo ngurmati hubungan pelanggan sing ana?
  • Kepiye yen rega sing ditampilake online luwih murah tinimbang sing wis dibayar pelanggan?
  • Kepiye aku bisa nyedhiyakake rega sing pas sing cukup apik kanggo pelanggan anyar kanggo miwiti bisnis karo aku tanpa ngorbanake wates?
  • Apa regane cukup kanggo adol barang anyar menyang pelanggan, tanpa ngobrol karo sales sales utawa kudu negosiasi?

Kabeh pitakon kasebut luwih valid, nanging, ngrampungake kanthi terisolasi ora bakal menehi daya saing jangka panjang ing saluran penting iki. Luwih becik, rega eCommerce kudu dinamis tenan. Rega dinamis - nalika ana tembung kunci - tegese pelanggan ndeleng rega sing ana gandhengane karo kahanan pasar ing wektu tartamtu. Kanthi tembung liya, Rega Pasar Real-Time. 

Nalika definisi iku sederhana, entuk ora gampang. Nyatane, rega pasar wektu nyata kanggo eCommerce ora bisa ditindakake yen mung alat ing kothak piranti sampeyan yaiku spreadsheet tradisional lan sumber data sing beda-beda sing wis bosen sadurunge bisa dianalisis, apa maneh tumindak.

Luwih becik, vendor piranti lunak rega bisa mbantu sampeyan nyetel strategi rega diskrit sing beda kanthi online sing entuk pirang-pirang target kanggo bisnis, nalika nyedhiyakake rega sing dikarepake para pelanggan tanpa wektu tundha. 

Siji kasus panggunaan eCommerce yaiku nggunakake data khusus online kaya tampilan kaca, konversi, ditinggalake keranjang lan kasedhiyan inventaris kanggo nyetel macem-macem strategi diskon kanggo rega eCommerce. Contone, inventaris lan tampilan kaca sing dhuwur kanthi konversi sithik bisa nuduhake rega regane larang banget. (Ana pemicu rega kasebut!)

Nyetel strategi diskon sing luwih pinter mesthi luwih gampang karo pendekatan iki, sing ngidini pangguna bisa gampang nganalisa lan nganalisa kumpulan data sing beda-beda, nanging uga bisa nyetel diskon diskon kanthi cepet. Contone, kanthi cepet nyetel diskon rega 30 persen kanthi jumlah 20 unit nalika data nuduhake yen rega larang banget kanggo mindhah inventaris. Yen digabungake liwat API sing kasedhiya, rega utawa diskon anyar bisa dianyari kanthi cepet ing saluran eCommerce. 

Saliyane nyetel macem-macem strategi diskon, Harga Pasar Real-Time kanggo eCommerce ngidini perusahaan B2B:

  • Bentenake rega kanggo pelanggan sing ana lan pengunjung anyar ing kategori produk utawa level SKU
  • Setel diskon khusus eCommerce sing bisa dipersonalisasi (utawa target) menyang segmen pelanggan lan klompok produk
  • Nawakake rega persetujuan khusus pelanggan lan rega berjenama dinamis kanggo jumlah jeda online
  • Nggabungake optimalisasi rega adhedhasar elastisitas, njamin konsistensi rega omnichannel sing entuk target penghasilan lan wates kanggo bisnis

Owahi saka proses reaksioner lan rumit mbutuhake mbayangake maneh pendekatan data-ilmiah sing luwih giat banget kanggo ngasilake rega Pasar Real-Time. Kanthi mekaten, bisnis bisa dadi luwih siap kanggo memenuhi harapan para pelanggan kanthi online. 

Rega Pasar Real-Time kanggo Pesenan Ngapikake Hasil Keuangan lan Operasional 

Nyatane, mupangate padha karo Harga Pasar Real-Time kanggo eCommerce gampang ditambah karo proses reregan lan pesanan liyane ing perusahaan B2B. Yen rega sing dinamis lan dioptimalake dikirim liwat API sing performa tinggi, langit meh wates nalika nerangake jinis masalah sing bisa sampeyan ngatasi kanthi nyata. 

Penerima fitur penting rega real-time yaiku klien Zilliant suwene Shaw Industries Group Inc., panyedhiya lantai global sing beroperasi luwih saka regane tahunan $ 2 milyar dolar kanthi jutaan perjanjian perjanjian rega pelanggan.  

Shaw nggunakake kapabilitas rega kanggo validasi manawa pesenan kasebut cocog karo rega sing disetujoni kanthi wektu nyata, lan banjur arah menyang sing nyetujui sing bener adhedhasar level persetujuan sing bisa diganti kanthi gampang. Yen ana kecocokan rega sing dideteksi, pesenan dikirim langsung menyang titik kontak sing cocog kanggo disetujoni utawa didandani langsung. Fungsionalitas piranti lunak ngaktifake Shaw supaya bisa proses kira-kira 15,000 panjaluk saben dina, lan nggawe pangowahan kanggo alur kerja lan level persetujuan kanthi cepet lan gampang. Jinis pangowahan iki mbutuhake sawetara minggu utawa wulan kanggo mengaruhi sistem lawas kita.

Carla Clark, Direktur Optimisasi Pendapatan kanggo Industri Shaw

Saliyane entuk efisiensi, Rega Pasar Real-Time bisa diaktifake, perusahaan B2B uga bisa nambah pendapatan lan wates kanthi signifikan nalika ngirim pengalaman sing dikarepake para pelanggan. 

Rega Pasar Real-Time kanggo eCommerce utawa saluran liyane kudu kasedhiya kanthi cepet, rega sing disesuaikan kanggo kabeh saluran lan kanthi nyata nuduhake kahanan pasar saiki lan hubungan pelanggan. Sampeyan kudu dikirim langsung, sanajan kanggo panjaluk penawaran sing gedhe, tanpa wektu tundha sajrone negosiasi. Kajaba iku, kanggo solusi supaya dinamis lan nyata, mesthine uga:

  • Nggambarake rega pasar saiki sing diwilang lan / utawa dioptimalake karo macem-macem input 
  • Gunakake luwih akeh data saka macem-macem, sumber tanpa wates kanthi luwih cerdas 
  • Kirimake rega sing didadekake siji karo strategi liwat saluran kanthi langsung
  • Kanthi otomatis nggawe persetujuan, negosiasi, lan proporsi
  • Kirimake rekomendasi silang lan jual sing dipersonalisasi

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab Reregan pasar wektu nyata sing menehi rega sing cocog, cerdas lan relevan karo pasar nalika diweling, waca pengumuman Zilliant:

Rega Real Time kanggo E-commerce

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.