Ziflow: Ngatur Saben Bagéan Review lan Persetujuan Konten Sampeyan

Alur Kerja Persetujuan Konten Ziflow

Kurang proses ing organisasi babagan ngembangake konten pancen kaget. Nalika aku nampa email sing ana kesalahan, deleng pariwara kanthi salah ketik, utawa klik link sing mlebu ing kaca sing ora ditemokake ... Aku sejatine ora kaget. Nalika agensi saya isih enom, kita uga nggawe kesalahan kasebut, sadurunge nerbitake konten sing ora bisa ditrapake liwat review lengkap ing organisasi… wiwit saka merek, kepatuhan, editorial, desain, nganti masarakat. Proses nyemak lan disetujoni kudu ditindakake.

Ing mayoritas perusahaan, aliran konten asring padha lan duwe langkah-langkah sing bisa dibaleni maneh - nanging perusahaan kasebut isih bisa nggunakake utamane metu saka email kanggo mriksa, ngirim, lan nyetujoni file… nyebabake konflik versi, tumpang tindih, lan kebingungan umum sadurunge mlebu mlebu Piece urip. Yaiku ton wektu sing ilang lan nambah akeh wong sing melu.

Piranti lunak ndandani online Ziflow duwe kabeh fitur sing dibutuhake kanggo ngatur proses tinjauan lan persetujuan konten supaya sampeyan bisa luwih cepet ngirim proyek pemasaran.

Ziflow minangka produk adhedhasar web kanggo mbantu agensi lan tim pemasaran nglancarake produksi aset kreatif. Mangkene ringkesan video platform:

Fitur Ziflow Kalebu:

  • format - atusan jinis file sing didhukung, kalebu gambar, teks, lan file desain
  • Markup lan Anotasi - nyedhiyakake umpan balik sing bening kanthi visual kanthi nggunakake alat lan teks markup
  • Komentar lan Rembugan - komentar utas nyata-wektu kanggo nambah kolaborasi
  • Manajemen Versi - kontrol versi kanggo nglacak pangowahan, pengulangan, lan versi sisih liyane, kalebu mbandhingake level otomatis piksel
  • Lampiran ing Komentar - pasang file tambahan menyang komentar kanggo saran sing luwih efektif
  • Goleki Grup - priksa manawa ora ana anggota tim sing ketinggalan karo saben versi anyar
  • Pengulas Tamu - nuduhake bukti karo wong sing ora ana ing tim sampeyan
  • Proofing Situs Web - Nuduhake lan bukti kaca web langsung lan panggung
  • Loops Umpan Balik - priksa kanthi cepet status saben bukti lan saben anggota tim tinjauan
  • Otomatisasi Tugas lan Workflow - gunakake Zibots kanggo ngotomatisasi tugas manual kaya konversi file lan nuduhake
  • Kabar - Pilih sepira kerepe sampeyan lan tim sampeyan nganyari lan kepiye
  • Ssaringan earch - Nggarap akeh proyek? Goleki kanthi gampang nganggo filter
  • Manajemen Panganggo - Gawe klompok review kanthi gampang lan ngundang tamu
  • Idin Bukti - Ngatur akses menyang bukti lan dokumen sumber kanthi gampang
  • Integrasi - gampang integrasi karo suite teknologi pemasaran sing ana
  • Cloud-based - ora ana piranti lunak sing pengin diinstal, ora dibutuhake IT, cukup log in banjur sampeyan siyap
  • Keamanan Perusahaan - bukti wis aman lan ndhelik

Miwiti Uji Coba Ziflow 14 Dina

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.