Wayahe Nol saka Bebener: 8 Langkah Kanggo siyap

ZMOTlogo

Pungkasan taun kepungkur aku njaluk kanca kolega nindakake presentasi ing Google Wayahe Nol saka Bebener. Nalika ana akeh upaya lan materi kanggo nyathet strategi kasebut, kanggo umume para pemasar modern materi kasebut cukup dhasar. Sejatine, wayahe nggawe keputusan nalika sampeyan arep tuku yaiku Wayahe Nol saka Bebener - utawa mung ZMOT.

Punika Presentasi ZMOT Aku:

Mangkene video sing luwih rinci babagan topik kanthi industri otomotif kayata:

Sanajan ZMOT bisa uga dudu revolusioner, Google nyathet 8 tips kesiapan sing dakkarepake kudu dilebokake ing strategi pemasaran online:

  1. Mulai karo Garis Ngisor - Apa tujuan bisnis sampeyan?
  2. Siap Ngukur - Sampeyan kudu bisa ngukur asil supaya bisa dandan.
  3. Miwiti Dasar-Dasar - Kepiye carane wong golek, melu lan tuku saka sampeyan online?
  4. Tindakake Janjimu ZMOT - Nalika wis ketemu, apa sampeyan menehi informasi sing digoleki?
  5. Tututi Aturan 10/90 - Investasi 10% saka penghasilan menyang alat lan layanan kanggo ngembangake bisnis sampeyan.
  6. Entuk Game kasebut - Aja mung fokus ing endi kompetisi sampeyan, fokus ing endi wae utawa waca luwih akeh babagan cara nemokake sampeyan.
  7. Elingi Konversi Mikro - Ora mung babagan tuku, nonton kegiatan sosial, lengganan, undhuhan, registrasi, lsp. Sing ndadekake prospek dadi pelanggan.
  8. Mulai Gagal Luwih Cepet - mundur saka strategi sing luwih gedhe lan goleki cara nyepetake skala sing luwih cilik - tetep prigel.

ZMOT

Download rincian lengkap ing Lembar Kerja Siap ZMOT lan mriksa ing Wayahe Nol saka Bebener situs kanggo informasi tambahan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.