Zenkit: Ngatur Tugas Saindhenging Tim, Piranti lan Perusahaan

Zenkit Desktop lan Platform Tugas Ponsel

Wiwit penutupan Wunderlist digawe resmi, akeh pangguna sing kanthi cepet golek alternatif. Ewonan wong wis nguciwani rasa kuciwane ing alternatif sing saiki, mula Zenkit mutusake pengembangan Zenkit Kanggo Dhewe dadi pangguna Wunderlist bisa rumangsa apik ing omah. Ora kebetulan fitur aplikasi lan antarmuka intuisi padha karo Wunderlist.

Aplikasi saiki minangka dhaptar sing gampang (kayata Wunderlist, Todoist, utawa MS Apa) utawa alat manajemen proyek rumit kanthi macem-macem tampilan (kayata Wrike or JIRA). Kasunyatane, yen macem-macem jinis pekerja mbutuhake macem-macem jinis alat. Kepiye siji aplikasi bisa nindakake kabeh? 

Zenkit ngluncurake Zenkit To Do, aplikasi manajemen tugas sing anyar, sadurunge Wunderlist ora diterusake tanggal 6 Mei 2020.

Zenkit To-Do Integrasi karo Zenkit:

Aplikasi sing kudu ditindakake Zenkit (super sederhana) wis integral karo platform Zenkit asli. Dadi wiwit saiki, sampeyan bisa nggarap tugas ing aplikasi sing kudu ditindakake utawa nggunakake tampilan canggih kaya grafik Kanban lan Gantt. Ora sinkronisasi, ora ngimpor, ora repot! Kabeh app nuduhake siji nyimpen data. Iki bisa nggawe wong saka macem-macem level, manajer kanthi ringkesan proyek menyang anggota tim kanthi tugas sing bisa ditindakake.

Fitur Zenkit lan Zenkit Plus kalebu:

  • Pelacakan kegiatan - Nonton kegiatan nalika kedadeyan kasebut. Deleng kabeh kedadeyan ing tim, koleksi, lan uga item individu.
  • Administrasi Lanjut - Gunakake SSO adhedhasar SAML, atur pangguna kanthi nyedhiyakake, lan ngawasi lan audit kegiatan pangguna karo Organisasi.
  • Aggregasi - Deleng gabungan kanggo lapangan nomer apa wae ing tampilan ringkesan data sampeyan.
  • Nugasake tugas - Delegake tugas kanthi gampang kanthi menehi tugas menyang anggota tim sampeyan. Menehi informasi yen tugas anyar butuh perhatian.
  • Akeh Tindakan - Nambah, mbusak, utawa ngganti regane lapangan ing pirang-pirang item. Aja kesusu maneh nalika nindakake entri data sing mboseni!
  • Sinkronisasi Tanggalan - Aja kantun janjian liyane! Integrasi Kalender Google Zenkit tegese tanggalan sampeyan mesthi diselarasake.
  • Daftar Pandhuan - Perlu cara cepet kanggo nglacak subtask? Gunakake dhaptar priksa! Lacak kemajuan kanthi visual lan tandhani nalika wis rampung.
  • Kolaborasi - Ngundang kolega, kulawarga, lan kanca kanggo kolaborasi karo proyek sampeyan.
  • Barang Warni - Priksa barang sampeyan kanthi menehi warna. Gampang mbedakake antarane tugas kanthi warna sing kandel lan cerah
  • komentar - Kolaborasi karo tim sampeyan ing komentar, supaya kerja lan obrolan sampeyan tetep nyambung. Nggawe kesalahan? Sunting komentar supaya kabeh wong duwe informasi sing bener.
  • Latar mburi Custom - Ngatur Zenkit supaya cocog karo sampeyan lan tim. Tambahake latar mburi lan gambar dhewe kanthi upgrade menyang Zenkit Plus.
  • Aplikasi desktop - Aplikasi sing apik lan bebas gangguan kanggo macOS, Windows, lan Linux. Nambahake tugas kanthi cepet, mbukak macem-macem layar, lan tetep produktif offline.
  • Seret lan selehake - Ngatur proyek kanthi intuitif lan mindhah item nalika sampeyan maju kanthi seret lan culake.
  • Email menyang Koleksi - Kirim email menyang Zenkit kanthi langsung lan tugasake tugas liwat alamat email sing unik. Gawe barang anyar saka kothak mlebu.
  • favorites - Perlu cara kanggo nglacak barang saka akun ing sak panggonan? Tandhani minangka favorit supaya sampeyan bisa ngakses kanthi cepet.
  • Nuduhake file - Makarya bebarengan. Nuduhake dokumen lan gambar saka desktop, utawa saka layanan panyimpenan cloud favorit.
  • Filter - Bor kanthi cepet kanggo nemokake persis apa sing sampeyan goleki nggunakake saringan Zenkit sing kuat. Simpen saringan sing asring digunakake kanggo nggawe tampilan khusus.
  • Rumus - Gawe formula nggunakake kolom nomer utawa referensi kanggo nyambung, nggabungake lan nganalisis data saka koleksi apa wae.
  • Gantt Chart - Jadwalake lan lacak proyek kompleks kanthi garis wektu sing cetha, kanthi lag & lead, tonggak sejarah, jalur kritis, lan liya-liyane!
  • Kalender Global - Nggawe pirang-pirang proyek? Kudu cara kanggo nglacak tugas lan acara ing kabeh koleksi? Kadhangkala sampeyan mung kudu ndeleng kabeh ing sak papan. Ketik "Kalender Kula".
  • Panelusuran Global - Kudu cepet menyang barang? Pengin nggoleki barang sing diarsipake? Panelusuran global bisa nemokake apa wae sajrone detik.
  • Label - Bidang label Zenkit cukup fleksibel kanggo ngategorikake item, menehi prioritas, nglacak kemajuan, lan liya-liyane. Ngatur papan Kanban miturut kolom label sing digawe.
  • Mentions - Kudu langsung menehi kabar marang anggota tim liyane babagan nganyari penting? Gunakake @mentions kanggo ping kolega lan nggawa anggota tim sing relevan ing obrolan.
  • Aplikasi Mobile -Gunakake Zenkit ing perjalanan! Ora ana hubungane? Ora masalah. Zenkit kanggo iOS lan Android ndhukung karya offline lan bakal disinkronake nalika sampeyan sambung maneh.
  • Notifikasi - Ayo kabar luwih cepet tinimbang ngganggu sampeyan. Ngatur notifikasi kanggo entuk informasi sing dibutuhake, kapan lan ing endi sampeyan butuh.
  • Item Balen - Apa tugas sing sampeyan mbaleni saben minggu utawa wulan? Siapake tugas sing bola-bali supaya ora kliwat janjian.
  • Cathetan Suku - Sambungake koleksi kanggo nggawe basis data sesambungan khusus sing gampang digunakake minangka dhaptar tugas. Luwih kuat tinimbang mung tautan, referensi tetep data sinkronisasi.
  • Sunting teks sing sugih - Editor teks sederhana Zenkit ngidini sampeyan nggawe teks sing apik kanggo nambah karya. Gunakake HTML, markdown, utawa teks dhasar supaya tembung sampeyan misuwur.
  • trabasan - Cepet nambah item, mindhah cabang peta pikiran, tambah label, lan liya-liyane nganggo trabasan Zenkit.
  • Subtask - Tambah subtas karo tanggal sing ditemtokake, pangguna sing ditugasake, lan liya-liyane, menyang item apa wae.
  • Ngalih tampilan - Klompok papan Kanban kanthi label ing dhaptar lan baris. Gawe matrik prioritas utawa lacak kemajuan miturut anggota.
  • Tugas Tim - Kothak mlebu kanggo tim sampeyan. Siji papan kanggo ndeleng kabeh item sing diwenehake menyang sampeyan utawa sapa wae sing sampeyan kolaborasi. Gawe lan otomatis nemtokake item menyang tim sampeyan tanpa kesasar ing proyek rumit.
  • Wiki Wiki - Gawe lan terbitake wiki sing apik lan kontene kanthi wayahe. Kolaborasi kanthi nyata karo anggota wiki.
  • cithakan - Ora yakin arep miwiti ing endi? Copot godhong saka buku ahli lan unduh salah sawijining template sing siap kanggo bisnis.
  • Kanggo-do dhaftar - Gawe proyek apa wae menyang dhaptar tugas lan coba tugasake! Tandhani tugas yen wis rampung lan delengen dhaptar kasebut mudhun.
  • Authentication Factor Dua - Priksa manawa akun sampeyan aman kanthi rong otentikasi faktor. Kasedhiya kanggo kabeh pangguna Zenkit.
  • Dhapukan Panganggo - Temtokake peran kanggo pangguna kanggo nambah keamanan kerja lan ningkatake produktivitas tim.
  • Bisa offline - Gunakake Zenkit ing perjalanan, manawa sampeyan duwe sambungan internet utawa ora! Mode offline uga didhukung ing versi web
  • Zapier - Nggabungake karo luwih saka 750 aplikasi lan layanan favorit kanthi integrasi Zenkit Zapier. Zapbook

One comment

  1. 1

    Thanks Douglas, aku durung nemoni Wunderlist sadurunge kiriman sampeyan. Aku kudu ngerteni luwih akeh! Apa sampeyan bakal nindakake postingan tindak lanjut ing aplikasi telpon? Pengin ngerti liyane!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.