Nggabungake Helpdesk karo Twitter

Zendesk, panyedhiya piranti lunak dhukungan pelanggan adhedhasar web, dina iki ngumumake manawa Zendesk kanggo Twitter saiki ngidini agen dhukungan pelanggan navigasi kiriman Twitter saka antarmuka Zendesk. Amarga kemampuan Twitter ngumumake publik babagan masalah dhukungan pelanggan lan dituduhake karo jaringan sampeyan, Twitter dadi media sing populer kanggo perusahaan ngawasi reputasi lan tumindak ing masalah kasebut. Apike Zendesk ngenali kesempatan kasebut lan nggabungake langsung menyang platform dhukungan!

Mangkene carane Tweet lan kemampuan kanggo ngowahi Tweet menyang Tiket Zendesk:
zendesk_twickets_convert_ticket.png

Saiki, agen bisa nindakake macem-macem fungsi Twitter tanpa nate ninggalake antarmuka Zendesk sing akrab, kalebu:

  • Gabungke dhukungan pelanggan lan panjaluk Twitter dadi siji alur kerja
  • Ngawasi stream telusuran sing disimpen
  • Ngonversi tweet menyang tiket Zendesk (dikenal minangka 'twickets')
  • Proses pirang-pirang tweet bebarengan karo tumindak akeh
  • Gunakake makro lan tanggepan sing wis ditemtokake ing tweet
  • Tweet maneh yen cocog saka ing Zendesk
  • Tindak lanjut karo obrolan pesen langsung ing Twitter

Ora ana cara sing luwih apik kanggo nambah kepuasan pelanggan lan narik prospek luwih akeh tinimbang nuduhake yen sampeyan pancen ngrungokake. Twitter nggambarake saluran sosial sing paling cepet kanggo swarane pelanggan. Organisasi sing peduli karo gambar lan dhukungan merek ngerti pentinge ngrungokake umpan balik pelanggan liwat Twitter. Zendesk kanggo Twitter nggawe kekuwatan umpan balik sosial lan alur kerja standar dadi siji proses sing migunani. Maksim Ovsyannikov, Wakil Presiden Manajemen Produk, Zendesk

Mangkene gambar layar asil telusuran sing langsung digabungake saka Twitter:
zendesk_twickets_search_results.png

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.