Zavers: Distribusi Kupon Digital saka Google

solusi kupon digital zavers

Google nyedhiyakake jangkauan kupon digital karo Zavers. Zavers ngidini para pengecer entuk kupon sing pas kanggo pembeli sing bener, nggedhekake program hadiah, lan nglacak nebus wektu nyata. Para pembeli nemokake diskon produsen ing situs web pengecer favorit lan nambah kupon digital menyang kertu online. Tabungan kanthi otomatis dipotong nalika checkout nalika pembeli ngusap kertu hadiah utawa ngetik nomer telpon - ora perlu pindai utawa ngurutake kupon fisik.

Keuntungan Distribusi Kupon Digital Zavers

  • ganjaran - Zavers dening Google ngidini sampeyan ngluwihi program insentif sing ana lan belanja hadiah kanthi kupon digital. Sampeyan uga bisa nawakake diskon pabrikan menyang pelanggan tanpa prelu nggawe program insentif.
  • Nambah kacepetan transaksi ing dhaptar - Kupon ditrapake kanggo tuku kanthi lancar tanpa kudu ditampilake lan pindai kupon kertas utawa digital. Pangentasan nyata-nyata, nyuda wektu gesekan lan wektu checkout. Pelanggan sing nggunakake Google Wallet uga bisa langsung nebus kupon kanthi nutul telpon nalika checkout.
  • Sederhana penyelesaian kupon - Zavers dening Google nggawe pamukiman luwih gampang, luwih cepet lan ngalangi penipuan.
  • Tambah ukuran basket - Entuk akses menyang jaringan kupon pabrikan Google sing akeh kanggo mbantu sampeyan nambah ukuran keranjang lan lalu lintas sikil menyang lorong anyar.
  • Distribusi target - Kapabilitas pamisahan konsumen ngidini sampeyan ngirim kupon sing pas kanggo pelanggan sing bener. Tambah jangkauan kupon sing ditarget ing web kanthi jaringan iklan Google lan Network Tampilan Google.

Model mbayar-per-tebus Zavers njamin ora ana biaya kanggo distribusi, kesan, utawa nyimpen - mung mbayar nalika pelanggan wis nebus kupon kanggo produk sing dipromosekake. Google Display Network minangka jaringan pariwara paling gedhe, tekan luwih saka sangang saka sepuluh wong ing AS

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.