Freshworks: Modul Optimisasi Tingkat Multiple Multiple ing Siji Suite

Freshmarketer CRO

Ing jaman digital iki, perang kanggo ruang pemasaran wis ganti online. Kanthi luwih akeh wong online, lengganan lan penjualan wis pindhah saka ruang tradisional menyang sing anyar, digital. Situs web kudu dadi game sing paling apik lan kudu ngrancang desain situs lan pengalaman panganggo. Asile, situs web dadi kritis tumrap bathi perusahaan.

Yen skenario iki, gampang dingerteni kepiye optimalisasi tingkat konversi, utawa CRO kaya sing dingerteni, wis dadi senjata penting ing arsenal pemasar sing cerdas. CRO bisa nggawe utawa ngrusak anane lan strategi pemasaran online perusahaan.

Piranti CRO akeh kasedhiya ing pasar. Nanging, masalahe yaiku CRO isih ora efisien. Evolusi teknologi durung bisa dicerminkan nalika nindakake optimalisasi tingkat konversi.

Optimisasi tingkat konversi minangka tugas sing angel. Mangkene skenario khas:

Pemasar pisanan kudu ngunggah kaca kanthi alat kasebut. Dheweke duwe kopi lan mriksa surat nalika akeh kaca. Banjur, wiwit nggawe pangowahan ing kaca. Banjur dheweke kudu njupuk pitulung tim tech kanggo nggawe perubahan ing situs web. Banjur, dheweke nindakake tes kanggo mriksa manawa kabeh elemen ing kaca kasebut ditrapake kanggo mupangate. Yen ora, dheweke miwiti maneh, wiwit ngemot kaca, lan ngombe kopi liyane. Yen ora sengaja, dheweke isih tetep nindakake rutinitas sing ditindakake nalika ngoptimalake situs web - Lan uga kita liyane. Ora ana inovasi signifikan ing CRO, cukup ironis.

Nanging, Freshworks duwe wangsulan. Lowongan Kerja (sadurunge Zarget) didegake ing 2015 kanggo nggawe inovasi menyang industri sing durung nate weruh kemajuan kreatif sing signifikan ing pirang-pirang taun lan kanggo ngrampungake katergantungan para pemasar kanggo pangembang kanggo ngoptimalake lan mbukak tes sing wis ana sadurunge.

Perusahaan sing pengin nambah tarif konversi situs mesthi kudu ngandelake macem-macem modul sing semrawut kanggo entuk target, lan tuku macem-macem produk piranti lunak kanggo kampanye siji - Soko Freshmarketer pengin ditangani kanthi nawakake macem-macem modul optimasi ing siji produk piranti lunak. , saengga bisa ngilangi kebutuhan kanggo nggoleki maneh kanggo ngrampungake proses kasebut.

Dasbor Freshmarketer

Kanthi tembung liya, optimisasi end-to-end saiki bisa digunakake, kanthi nggunakake mung siji produk piranti lunak - sing diarani Suite CRO. Tim Freshmarketer seneng nganggep konversi minangka proses siklik tinimbang sing linear, sing data saka situs web nyedhiyakake wawasan, sing sampeyan gunakake kanggo nggawe hipotesis, sing sampeyan gunakake minangka basis kanggo ngoptimalake, sing uga menehi luwih akeh data - Lan babak sabanjure saka siklus tindakake.

Solusi unik Freshmarketer dumunung ing plugin Chrome, lan ing suite konversi kabeh-ing-siji. Plugin Chrome sing pertama ing industri nggawe gampang banget nyoba lan ngoptimalake kaca checkout, sing sadurunge ora ana watesan. Piranti optimisasi tradisional diwatesi amarga pangguna kudu mbukak kaca liwat situs liyane. Iki nyebabake risiko keamanan lan uga tegese alat kasebut duwe watesan gedhe ing apa sing bisa ditindakake. Nanging, tim Freshmarketer wis ngliwati kabeh watesan kasebut. Suite konversi kabeh-ing-siji kalebu Heatmaps, A / B Testing, lan Analisis Corong bebarengan.

Ing ngisor iki sawetara prekara sing bisa ditindakake karo Freshmarketer:

  • Ngoptimalake lan nyoba kaca langsung saka browser, karo Plugin Chrome Freshmarketer.
  • Deleng laporan data langsung - Wawasan nalika interaksi kedadeyan. Ora ana jepretan maneh.
  • Gunakake macem-macem kuat Modul CRO mung karo siji produk.
  • Lacak klik ing elemen situs web interaktif.
  • Ngatur URL kanthi gampang, kanthi pitulung minimal saka tim teknologi sampeyan.
  • njaluk solusi terpadu nalika mbukak modul individu. Kalebu tes A / B kanthi heatmap internal.

Proses siklus optimisasi sing disaranake Freshmarketer diwiwiti karo analisis corong. Analisis corong yaiku ing endi sekumpulan kaca sing dadi jalur konversi dites kanggo ndeleng endi pengunjung mudhun saka corong. Iki mbantu sampeyan ngerti kepiye pengunjung sesambungan ing konteks konversi sing luwih gedhe.

Sabanjure, sampeyan terus nggunakake heatmap, sing digabung karo analisis corong. Heatmaps minangka representasi grafis data klik kaca gabungan. Dheweke nuduhake elemen situs web sing performa kurang apik, lan bagean situs sampeyan sing kudu diatasi. Sawise sinau ngendi padha mudun, sampeyan sinau kok padha mudhun.

Peta Tanda Panas Freshmarketer

Yen wis ngidentifikasi elemen lan kaca sing ringkih, sampeyan banjur bisa pindhah menyang langkah pungkasan - tes A / B. Nanging, sadurunge sampeyan miwiti tes A / B, luwih becik mbentuk hipotesis sing solid kanggo nyoba. Hipotesis kanggo tes A / B kudu adhedhasar wawasan saka tes sadurunge. Tes A / B yaiku pangowahan sing digawe ing sawijining kaca, lan disimpen minangka varian. Lalu lintas pengunjung dibagi ing antarane varian kasebut, lan sing duwe 'menang' konversi sing luwih apik.

Lan yen sampeyan isih duwe versi situs sing luwih apik, sampeyan miwiti siklus maneh!

Kita nggunakake Freshmarketer ing kaca signup, nggawe sunting adhedhasar hipotesis sing digawe karo data sing diklumpukake nggunakake Freshmarketer, sing nambah panggunaan nganti 26% sajrone telung dina. Shihab Muhammed, Kepala BU ing Freshdesk.

Miturut panliten lan pengamatan dening para ahli industri, optimalisasi tingkat konversi wis siyap bakal tuwuh ing taun-taun mbesuk amarga para pemasar saya akeh wigati tumrap CRO ing kampanye. Amarga fleksibilitas, panggunaan gampang, lan fitur sing unik, Freshmarketer pancen cocog kanggo njupuk keuntungan saka perkembangan ing lapangan.

Lowongan Kerja nggambarake kabisat evolusi babagan carane perusahaan bisa ngoptimalake konversi lan ndeleng kinerja situs luwih jero. Coba maju alon ing industri kita dibandhingake karo industri musik, sing cepet pindhah saka rekaman menyang CD, menyang iPod, lan pungkasane, dadi streaming. Plugin Chrome minangka langkah sabanjure ing CRO lan nuduhake masa depan optimisasi tingkat konversi, amarga upaya supaya lancar lan luwih efisien kanthi nggabungake macem-macem modul konversi. Kita ngarepake adopsi sing cepet amarga kebutuhan lan penganggaran kanggo optimalisasi tingkat konversi tambah global. Perusahaan e-commerce lan SaaS bakal langsung ngerteni mupangat duwe suite siji kanggo heatmap wektu nyata sing digabung karo A / B lan pengujian corong.

Coba Freshmarketer Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.