Zapiet: Aktifake Pangiriman lan Simpen Toko karo Shopify

Shopify lan Zapiet: E-commerce lan Pangiriman

Kanthi negara-negara sing terisolasi saka panyebaran COVID-19, perusahaan ngupayakake pegaweane tetep kerja, mbukak lawange, lan bisa urip kanthi lancar. Suwene wulan kepungkur, aku wis nulungi a peternakan lokal nindakake pangiriman daging ing Indianapolis karo sing Shopify panginstalan Dheweke duwe sawetara vendor sing nglumpukake sistem sadurunge aku teka lan aku kerja kanggo ngencengi integrasi lan optimalisasi nalika pandemi kasebut kena.

Peternakan saiki digunakake dina lan wengi kanggo nggayuh permintaan, lan dhukungan saka para pelanggan pungkasan uga para staf. Dheweke ora duwe teknis sing nulung lan ana integrasi manual. Nanging, salah siji sing paling penting saka instalasi Shopify yaiku aplikasi sing digawe dening Zapiet kanggo Pengambilan lan Pangiriman Toko.

Penjupuk Toko Zapiet + Pangiriman

Kanthi aplikasi kasebut, aku bisa nggawe beda zona adhedhasar kode pos sing wis nemtokake wektu persiapan lan dina pangiriman. Kita uga bisa nambah lokasi toko supaya pelanggan langsung njupuk pesenan. Preparasi mbisakake staf duwe wektu kanggo nglumpukake pesenan, mbukak, lan ngirim utawa njupuk. Ing klien iki, dheweke duwe tenaga pangiriman dhewe. Aplikasi kasebut uga integrasi karo layanan pangiriman liyane.

Integrasi karo kranjang Shopify iku lancar, saéngga pelanggan bisa milih pangiriman utawa nyimpen ing toko. Yen dikirim, kode pos utawa zip divalidasi minangka lokasi sing dikirim menyang lan pamilih tanggal diwenehake kanggo milih tanggal pangiriman sing cocog. Yen pickup toko, sampeyan bisa nemokake toko sing paling cedhak. Yen sampeyan mung duwe siji lokasi, sampeyan mung milih nalika pengin njupuk pesenan. Mangkene sing katon ing situs klienku:

pickup toko tambang kolam tyner

Cathetan sisih: Yen sampeyan ana ing Indiana tengah lan pengin nyoba pangiriman omah Tyner Pond Farm, ing ngisor iki Diskon 10% kanggo pesenan pertama sampeyan!

Zapiet's Shopify App sukses banget nganti tim dhukungan ujar manawa dheweke wis nambah luwih saka sewu toko sajrone krisis iki. Tim ing kana kerja awan lan wengi kanggo nulungi para pelanggan ing kapal lan ngatur aplikasi.

Aplikasi iki fleksibel banget. Yen kita kudu nutup pickup toko, gampang banget yen mateni ing aplikasi lan kita bisa ngaktifake maneh nalika krisis rampung. Kita uga ngaktifake garis pesen sing apik sing disedhiyakake karo aplikasi, saéngga para pengunjung anyar bisa mriksa manawa dikirim menyang kode pos.

Fitur Pengambilan Toko + Pangiriman Klebu:

  • Kasedhiyan produk - Tandhani produk individu mung kasedhiya kanggo pickup, pangiriman utawa pengiriman.
  • Nggabungake integrasi POS - Deleng, atur lan atur pesenan pickup lan pangiriman sampeyan ing toko.
  • Inventaris multi-lokasi - Nyinkronake lan nuduhake kasedhiya kasedhiyan pelanggan ing saben lokasi.
  • Manajemen pesenan - Deleng sekilas apa pesenan sing kudu disiapake kanggo dina utawa outlet tartamtu.
  • Nyegah penipuan - Supaya pesenan sampeyan luwih aman saka apus-apus kanthi ngetrapake fitur Kode Keamanan aplikasi.
  • Lokasi sing tanpa wates - Gampang ngimpor kabeh lokasi lan ngatur kanthi individu.
  • Customizability ekstensif - Temtokake kasedhiyan, breakpoints, offset, otomatis, aturan, lan liya-liyane.
  • Pamilih tanggal lan wektu - Setel lokasi lan kasedhiyan produk nganti interval 5 menit lan supaya pelanggan milih.
  • Kompatibel karo - Nggabungake karo Deliv, Quiqup, Pengiriman Intuisi, Pengiriman Bespoke, Aturan Pengiriman Lanjutan lan liya-liyane. Deleng kabeh Integrasi Zapiet.
  • Dhukungan supaya konsep - Ngonversi draf pesenan sing ana dadi pesanan pickup utawa pangiriman.
  • Watesan slot pangiriman - Aja kakehan komisi kanthi matesi jumlah pangiriman ing slot wektu tartamtu.
  • Validasi geodisitas - Otomatis nawakake rega lan layanan sing tepat adhedhasar lokasi pelanggan.

Lan, yen sampeyan pengin ngatur tarif pangiriman, Zapiet uga duwe aplikasi Tarif Pangiriman miturut Jarak or Tarif Pangiriman miturut Kode Pos. Zapiet nawakake uji coba gratis 14 dina, dadi sampeyan bisa mriksa aplikasi sing cocog karo alur kerja lan nindakake apa sing sampeyan butuhake. Batal sajrone wektu kasebut lan sampeyan ora bakal dikenani biaya.

Instal Lokasi Toko Zapiet + Pangiriman

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.