Zapier: Otomatis Aliran Kerja kanggo Bisnis

alur kerja otomatisasi

Aku ora nate ngerti yen kudu ngenteni 6 taun sadurunge miwiti ndeleng aplikasi kanthi cerdas antarmuka program aplikasi visualisasi… Nanging pungkasane kita tekan kana. Yahoo! Pipa diluncurake ing taun 2007 lan duwe sawetara konektor kanggo manipulasi lan nyambungake sistem, nanging ora duwe integrasi karo plethora layanan web lan API sing njeblug liwat web.

Zapier dipaku… supaya sampeyan bisa otomatis tugas antarane layanan online - saiki 181! Zapier kanggo wong sing sibuk sing ngerti waktune luwih laris kanggo adol, pemasaran, utawa kode. Aja mbuwang wektu sing penting kanggo nggawe sistem sing rumit - sampeyan bisa nggunakake Zapier kanggo ngotomatisasi layanan web sing wis digunakake tim lan tim saben dina.

Apa sing diarani Zapier?

Dheweke dudu jenis entheng, uga… saiki integrasi 181 kalebu Kampanye Aktif, AgileZen, AIM, AlphaMail, Duta Besar, Android, AngelList, App.net (alpha), Asana, Kanthi Bantuan, Authorize.net, AutoRemote, AWeber, Basis CRM, Basecamp, Basecamp Klasik, Batchbook, Beanstalk, Pesen Swara Luwih Apik, BigCommerce, BitBucket, Box, Buffer, Metrik Pelacakan Panggilan, Calldrip, Monitor Kampanye, Campayn, Campfire, Capsule CRM, Catchwind SMS, Cerb, Chargify, Chatter, Clevertim CRM , Close.io, Kontak Konstan, Datadog, DataSift, Tanggal & Wektu, Wakil, Meja, SMS Dialogue.net, Disqus, DocuSign, Dropbox, Drupal, Ducksboard, Dwolla, Email, EmailDirect, Emma, ​​EnvoyRelate, Esponce, Eventbrite, Evernote , Bisnis Evernote, Saben-saben, Tepat Target, Tukar, Facebook, Kantor Feng, Findmyshift, Flowdock, Formdesk, Formitize, Formstack, Foursquare, Freckle, FreeAgent, Freshbooks, Geckoboard, Genoo, Entuk Kepuasan, GetResponse, GitHub, Gmail, Google Ads, Google Calendar, Google Conts, Google Docs, Google Drive, Google Talk, Google Tasks, GoToMeeting, GoToWebinar, Forms Gravity, Panen, HelloSign, Pramuka Bantuan, Highrise, Hipchat, Hoiio, HootSuite, HubSpot, IMAP / SMTP, Infusionsoft, InstantCustomer, iPhone, Jabber, Jira, Jive, Joomla !, JotForm, KanbanTool, Kickoff Labs, LeanKit, Leftronic, LessAccounting, Mercusuar, LinkedIn, Planner Cairan, Lockitron, Magento, Mailbox, MailChimp, Mailgun, Mailigen, Mandrill, Mavenlink, Bus Pesen, Microsoft Dynamics, Mixpanel, MobileWorks, Mobyt SMS, MyPhoneRoom, MySQL, NetSuite, New Relic, Newsinapp, Nimble, Ning , Noti, Notifikasi Androidku, Notifyr Push, Nozbe, Nutshell CRM, Office Auto Pilot, Olark, OnePage CRM, OpenERP, OpsGenie, Osmosis, Papyrs, Parse, Paymill, PayPal, Phone & SMS, Pingdom, Pipedrive, Pivotal Tracker, Podio , PostgreSQL, Prefinery, ProdPad, Pushover, Pushwoosh, QuickBase, Quickbooks, Raven Tools, Recurly, Redmine, RelateIQ, RightNow, RJMetrics, Ronin, RSS, Jalanake Akun, Salesforce, SAManage, Sazneo, Jadwal, Semantria, Sendgrid, SendHub, Sendicate, Sharepoint, Shipwire, Shopify, Sirportly, SkyDrive, Sol ve360, Spree, Sprintly, SQL Server, StatusCake, StockTwits, Streak, Stride, Stripe, SugarCRM, SugarSync, Monkey Survey, TaskRabbit, Teambox, TeamworkPM, TelAPI, Tender Support, Toggl, Totango, Trello, TriggerApp, Tropo, Twilio, Twitter, Ora Diumumake, Piranti Lunak sing Dibebasake, UserVoice, Vouchfor !, vTiger, Webhook, Paket Minggu, WordPress, Wufoo, Xero, Yammer, Youtube, Zapier, Zendesk, Zoho CRM, lan Zuora.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.