Laporan Legenda Zack ing BlogIN

Klik liwat kanggo video.

Aku ketemu Zack Legend wingi mudhun ing Monument Circle. Zack iku wong lanang sing hebat lan pancen misuwur tenan kanthi jeneng lokal - nindakake video kanggo Colts lan organisasi liyane. Video Zack duwe kimia gedhe ... ora resmi, guyonan lan duwe kepribadian.

Ndeleng sampeyan ing BlogIN!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.