Sampeyan wis diapusi dening MySpace

MySpaceAku bakal miwiti kanthi ujar manawa aku ora seneng karo MySpace. Nyatane, aku ora tahan karo MySpace. Aku duwe akun MySpace supaya aku bisa nglacak anakku, kanca-kancane, lan apa sing ditulis lan dikirim. Dheweke ngerti sebabe, lan dheweke ora masalah apa-apa. Aku menehi dheweke kebebasan kanthi online, lan baline, dheweke ora nglanggar utawa nggunakake kapercayanku. Dheweke bocah sing hebat.

Kayane kabeh sing diklik ing MySpace ora nanggapi utawa dimuat kanthi lengkap. Antarmuka panganggo pancen elek banget. Aku maca kanthi online manawa iku salah sawijining situs paling populer ing internet. Aku ora yakin sebabe, elek banget.

Saiki kayekten MySpace…

1. MySpace ORA sukses virus.
2. MySpace.com yaiku Spam 2.0.
3. Tom Anderson TIDAK nggawe MySpace.Tom
4. CEO MySpace Chris DeWolfe nyambung karo spam sing kepungkur.
5. MySpace minangka serangan langsung ing Friendster.com.

Dadi… mesthekake yen MySpace minangka situs sing dirancang minangka sapi awis kanggo pariwara. Lumayan ora apik huh? Kabeh rincian lurid ana ing 'marang kabeh' saka Trent Lapinski, reporter sing nemokake kasunyatan babagan MySpace ing Valleywag.

Swara mgayomi? Ya, dakkira uga. Malah luwih apik yaiku pamilik MySpace, Newscorp, miturut omongane uwong nyoba kanggo nutupi kasunyatan liwat pelecehan lan adu ukum. Sedhih yen organisasi warta… wong sing dilindhungi Konstitusi lan njaga 'sejatine' bakal melu bisnis ala. Iki minangka pukulan liyane kanggo organisasi warta gedhe ... bisa uga ana ambegan pungkasan saka raksasa sekarat.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.