Aku YouTubotato

Dina iki aku mriksa AppleTV kanggo nganyari lan ana siji. Aku dadi ora sedhih, nganyari nganyari youtube akses ing AppleTV. Kualitas kasebut apik banget, sistem menu apik banget, lan saiki gampang banget kanggo navigasi lan mriksa video. Apik banget saka situs web Youtube dhewe. Yen sampeyan durung entuk AppleTV, mula bakal migunani!

AppleTV Youtube

Aku dadi AppleTV YouTubotato akhir minggu iki (lan bisa uga ana akhir minggu mengko). Video favorit saiki?

One comment

  1. 1

    Pelukan menang!

    Wiwitane, sanajan dheweke ora bakal ngrangkul, lan pesen saka video kasebut yaiku ora ana katresnan karo tangga teparo maneh. Aku seneng ndeleng pesen kasebut suwalike. Aku ora ngerti kenapa rangkulan gratis bakal dilarang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.