Aku YouTubotato

Dina iki aku mriksa AppleTV kanggo nganyari lan ana siji. Aku dadi ora sedhih, nganyari nganyari youtube akses ing AppleTV. The quality is excellent, the menu system is brilliant, and it's much too easy to navigate and check out videos now. Far improved from the Youtube website itself. If you've not gotten an AppleTV, this makes it worth it!

AppleTV Youtube

I'm an AppleTV YouTubotato this weekend (and perhaps more weekends to come). Favorite video today?

One comment

  1. 1

    Pelukan menang!

    Wiwitane, sanajan dheweke ora bakal ngrangkul, lan pesen saka video kasebut yaiku ora ana katresnan karo tangga teparo maneh. Aku seneng ndeleng pesen kasebut suwalike. Aku ora ngerti kenapa rangkulan gratis bakal dilarang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.