Youtube: Apa Strategi Video Sampeyan Ana?

YouTube

Kita mesthi fokus ing kesenjangan nalika nerangake strategi pemasaran digital klien. Mesin telusuran ora mung saluran kanggo bisnis lan konsumen kanggo nemokake merek sing digoleki, algoritma uga minangka indikator panguwasa merek kanthi online. Nalika nganalisa konten sing narik kawigaten merek, kita mbandhingake konten ing saben situs pesaing kanggo ndeleng apa bedane.

Asring asring, salah sawijining pembeda yaiku video. Ana sawetara jinis video sing bisa diprodhuksi, nanging video panjelasan, video kepiye, lan testimoni pelanggan sing paling mengaruhi bisnis. Video kepiye lan gaya ing #Youtube nampa rata-rata 8,332 tontonan, kategori paling populer ing jejere video hiburan.

Yen wayahe bersaing karo konten video, aku nyaranake perusahaan nggawe strategi sing seimbang:

  • Sisihake anggaran pinunjul kanggo video panjelasan dawane nganti 2 menit. Elinga yen video iki bakal tetep tetep suwe, dadi njamin merek sing tetep, mbusak sebutan khusus wektu, lan nggodha mbesuk bakal dadi strategi sing apik. Video animasi sing performa apik bisa uga $ 5k nganti $ 10k - nanging investasi sampeyan bakal ngasilake.
  • Luangake kabeh kesempatan kanggo film video testimoni. Sanajan tegese sampeyan nyewa kru film lan dikirim menyang pelanggan, sampeyan pancen kudu nandur modal. Kesaksian minangka indikator kapercayan sing ora bisa dikalahake. Semono uga bisa didandani kanggo konten sing ditulis ing kabeh media digital lan media cetak. Aja nganggep entheng kesaksian emosi ing perusahaan sampeyan.
  • Nyambut gawe video kepemimpinan panginten dadi sorotan sumber daya manusia lan budaya perusahaan sampeyan sing mbedakake sampeyan karo pesaing. Kanggo efisiensi, kita asring gawe jadwal sedina utawa rong wulan njupuk pimpinan bisnis. Kanthi nindakake iki, kita bisa nggawe video sorotan sing fokus ing siji wong sekaligus, utawa bisa nyampur lan cocog video tematik ing macem-macem topik.

Aja lali, video ora mung aset sing apik banget kanggo situs sampeyan, Youtube dhewe terus nggawe pencarian online ing jejere Google. Optimalake Youtube sampeyan nyalurake lan saben video sampeyan kanggo pengaruh maksimal. Gawe video liyane kanthi rutin kanggo nggawe pelanggan lan miwiti komunitas sampeyan dhewe.

Wonten pundi? Urip video. Youtube langsung mlebu ing game streaming langsung. Kita isih isih awal, nanging kadang iku wektu paling apik kanggo mlebu teknologi sing lagi maju. Sadurunge merek gedhe nggawe investasi, bisnis lincah sing luwih cilik bisa nguntungake lan nuwuhake pangsa pasar sing hebat. Mesthi dadi gamble - nanging kita wis nate mbayari bola-bali.

Infographic iki saka Visual Z Studios bakal menehi ringkesan babagan kritis babagan saluran iki nalika nggarap video.

Statistik Youtube Infographic

One comment

  1. 1

    Aku seneng karo YouTube. Aku nggunakake maneh konten saka Facebook Live langsung menyang situs iki. Aku banjur bisa masang video langsung menyang situs sing wis ana.

    YouTube Live minangka cara sing apik kanggo mbangun komunitas kanthi cepet, lan ora beda karo Facebook, ing ngendi masarakat ana, amarga ana macem-macem sebab, aku ngerti sejatine masarakat ana ing YouTube kanthi tujuan tunggal. kanggo nonton video. Ana pamirsa sing darmabakti, lan kanthi obrolan nyata, pengalaman nggawe luwih pribadi. Aku wis ndeleng stream urip 6 jam sing kaget banget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.