Lacak Video Youtube Sampeyan

Depositphotos 8796674 s

Akeh wong sing ora sadhar, nanging youtube wis sawetara dhasar Analytics kanggo sampeyan kanggo nglacak video. Yen sampeyan pengin ngerti sapa sing nyisipake lan pira playune, cukup gampang nggunakake Youtube Wawasan alat.

Pertama, mlebu menyang Akun Youtube banjur pilih salah siji video sampeyan. Sampeyan bakal sok dong mirsani Wawasan tombol ing sidebar sisih tengen:
youtube-1.png

Sabanjure, pilih Discovery lan sampeyan bakal nemokake menu pilihan:
youtube-analytics.png

pilih Pamuter Semat lan sampeyan bakal nemokake dhaptar kabeh situs sing video ditempelake lan pinten tampilan sing ditampa ing kana:
youtube-analytics-embed.png

Iki alat sing apik kanggo para pemasar! Yen situs njupuk salah siji video viral sampeyan, iki minangka cara sing apik kanggo nglacak ora mung situs sing kasengsem - nanging situs sing nggawa lalu lintas. Sampeyan uga bisa ndownload statistik kasebut liwat file CSV.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.