Rahasia Nyolong Hasil Mesin Panelusuran

video seo youtube

Esuk iki aku ngirim pelatihan sales Folks screenshot… kaca 1 sing digoleki Latihan sales Sandler. Unik babagan asil kaca yaiku ana asil video - kanggo pusat latihan Charlotte Sandler. Judhul lan deskripsi video wis dioptimalake kanthi becik supaya bisa dideleng ing asil telusuran.

asil telusuran video

Video iki narik kawigaten amarga mung gambar sing ditampilake ing kaca kasebut, lan aku yakin tarif klik-tayang iku apik. Katrangan video uga diwiwiti kanthi tautan bali langsung menyang situs perusahaan uga kanggo mbantu konversi. Perusahaan induk perusahaan ora ngidini ngoptimalake utawa nggarap situs web, saengga kemampuan kanggo nggawe video bisa dadi sarana paling gedhe ing pusat latihan kasebut supaya bisa nggatekake mesin telusuran.

Ora mung Youtube yaiku mesin telusuran paling gedhe nomer loro ing donya, dheweke uga nampilake asil video minangka bagean ing pirang-pirang asil mesin telusuran ing Google. Akeh wong sing ora pengin maca ... dheweke pengin langsung mlebu video. Asile, video wis dadi rahasia suwe ing perusahaan pemasaran mlebu, utamane ing kaca kanthi istilah telusuran sing kompetitif. Conto ing ndhuwur iku conto sing apik… kanthi pelatihan penjualan Sandler ing saben kutha utama, kabeh padha golek jabatan lan perusahaan pelatihan penjualan kompetitif uga pengin asil telusuran!

Video kanthi cepet dadi bagean penting saka kemampuan perusahaan kanggo ngandhani konsumen, layanan pasar lan nambah kehadiran web. Nggawe kapabilitas peringkat Youtube dadi piranti lunak SEO nyedhiyakake para konsumen wawasan kritis kanggo njamin bisnis utawa layanan kasebut ditampilake ing kaca pisanan Youtube lan uga Google. Krista LaRiviere, Cofounder lan CEO, gShift Labs

Video kasebut penting banget, sejatine perusahaan kaya gShift Labs wis tergabung Pelacakan video Youtube langsung menyang platform optimasi mesin telusuran:

tangkapan layar rangking youtube

gShift Labs uga wis nyedhiyakake video kanggo para klien supaya bisa ngoptimalake video Youtube kanggo peringkat sing luwih apik:

Judhul kirim, deskripsi lan tag minangka elemen penting kanggo nggunakake tembung kunci kanthi efektif. Coba gunakake tembung kunci minangka istilah pisanan tinimbang ing istilah tengah utawa pungkasan ing judhul lan deskripsi. Yen sampeyan nggawa pengunjung bali menyang situs sampeyan, saranake supaya URL dadi bagean paling dhisik saka deskripsi. Youtube mung nuduhake baris pertama babagan deskripsi kajaba sampeyan ngeklik nggedhekake, dadi yen link sing ditampilake kanthi jelas bakal ngasilake luwih akeh lalu lintas menyang situs sampeyan.

One comment

  1. 1

    Douglas, apik sampeyan wis nerangake pentinge video. Nanging critakake siji: Apa aku kudu ngunggah video dhewe utawa mung bisa milih video sing gegandhengan saka YouTube?

    Aku takon iki amarga asring, blogger ora duwe sumber daya kanggo ngrekam video lan ngunggah.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.