Video: Youtube Video Revolution 2.0

laporan lalu lintas youtube

Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku wiwit ndeleng akeh liyane pariwara ing Youtube. Amarga video dadi luwih terjangkau lan pengaruhe, mula kabeh strategi pemasaran kudu nggabungake. Video kasebut unik banget amarga meh kabeh wong bisa nggayuh. Ora kabeh maca, nanging kabeh nonton. Lan yen Youtube wis diinstal ing meh kabeh platform sing gegandhengan, sampeyan ora bisa ndeleng video Youtube.

Kanggo pemasar, ing pengaruh iklan ing video sing relevan terus mundhak ... dadi sampeyan ora prelu metu golek videografer (sanajan aku isih menehi saran!). Kayane industri wis nindakake tugas sing apik nalika alon-alon ngetrapake pariwara video lan iklan popover sing luwih suwe. Aku nonton iklan 2 menit dina liyane ing sak video! Luwih asring ora, aku nonton hitung mundur "Liwati Iklan iki".

Priksa manawa ndownload Laporan Lalu Lintas Youtube saka Reel Marketing Insider.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.