Video Pemasaran & PenjualanInfografis Pemasaran

Video: Revolusi Video Youtube 2.0

Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku wiwit ndeleng akeh liyane pariwara ing Youtube. Amarga video dadi luwih terjangkau lan pengaruhe, mula kabeh strategi pemasaran kudu nggabungake. Video kasebut unik banget amarga meh kabeh wong bisa nggayuh. Ora kabeh maca, nanging kabeh nonton. Lan yen Youtube wis diinstal ing meh kabeh platform sing gegandhengan, sampeyan ora bisa ndeleng video Youtube.

Kanggo pemasar, ing pengaruh iklan ing video sing relevan terus mundhak ... dadi sampeyan ora prelu metu golek videografer (sanajan aku isih menehi saran!). Kayane industri wis nindakake tugas sing apik nalika alon-alon ngetrapake pariwara video lan iklan popover sing luwih suwe. Aku nonton iklan 2 menit dina liyane ing sak video! Luwih asring ora, aku nonton hitung mundur "Liwati Iklan iki".

Priksa manawa ndownload Laporan Lalu Lintas Youtube saka Reel Marketing Insider.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

salah Komentar

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web