10 Langkah kanggo Ngoptimalake Video Youtube Sampeyan

YouTube Play

Kita terus ngupayakake pandhuan optimalisasi kanggo klien. Nalika kita audit lan nyedhiyakake klien babagan apa sing salah lan apa sing salah, mesthine uga kudu menehi pandhuan carane mbenerake masalah.

Nalika audit karo klien, kita bakal gumun kanthi gaweyan minimal kanggo nambah ngarsane Youtube lan informasi sing gegandhengan karo video sing diunggah. Umume mung ngunggah video, nyetel judhul, lan banjur lunga. Youtube minangka mesin telusuran paling gedhe nomer loro ing mburi Google lan uga muji Kaca Hasil Mesin Telusuran Google. Ngoptimalake video sampeyan bakal bisa ditemokake ing telusuran sing relevan.

Sadurunge Sampeyan Nerbitake

Sawetara tips babagan produksi video sampeyan. Ing njaba rekaman lan suntingan video sing nyata, aja lali karo elemen video penting kasebut sadurunge nerbitake:

  • Audio - Apa sampeyan ngerti luwih akeh wong sing bakal ninggalake video kanggo masalah audio tinimbang kualitas video? Priksa manawa ngrekam video nganggo peralatan audio sing apik kanggo njupuk swara tanpa kumandhang, reverb, lan gangguan latar mburi.
  • Intro - Intro sing kuat kudu nyetel kenapa wong kudu terus nonton video sampeyan. Akeh banget pamirso sing nonton sawetara detik banjur mlaku. Kenalake merek sampeyan lan critakake marang wong-wong sing bakal sinau yen dheweke tetep tetep.
  • Outro - Outro sing kuat karo ajakan-ajeg lan tujuan sing penting banget supaya pamirsa njupuk langkah sabanjure. Aku luwih seneng URL tujuan, utawa uga alamat email lan nomer telpon, ing detik pungkasan video sampeyan. Priksa manawa URL ing video cocog karo URL sing dijelasake ing langkah-langkah ing ngisor iki.

Optimisasi Video Youtube

Mangkene rincian apa sing kita goleki nalika mriksa video Youtube klien:

optimalisasi youtube

  1. Judhul Video - Saluran video sampeyan kudu menehi judhul sing sugih tembung kunci. Nganti saiki, carane judhul video dadi faktor sing paling penting. Youtube nggunakake judhul video kanggo judhul ing kaca lan judhul kasebut. Gunakake tembung kunci dhisik, banjur informasi perusahaan sampeyan:

    Cara Ngoptimalake Video Youtube Sampeyan | Martech

  2. Details - Sawise sampeyan ngunggah video, sampeyan bakal bisa ndeleng akeh, pilihan liyane kanggo rincian informasi ing video kasebut. Yen sampeyan narik kawigaten pamirsa lokal, sampeyan bisa nambah lokasi menyang video kasebut. Iseni kabeh detail sing bisa, kabeh mbantu njamin supaya video diindeks kanthi bener lan ditemokake!
  3. Video - Priksa manawa milih gambar pratinjau sing paling apik kanggo video sampeyan. Mitra Youtube pancen kudu nyiyapake gambar pratinjau… muga-muga bisa ditindakake sawetara dina mengko. Ana sawetara hacking Youtube sing njlentrehake siji pigura sing ditarik Youtube kanggo tangkapan layar, nanging Youtube kadang ngganti algoritma.
  4. URL Pisanan - Yen ana sing nemokake video sampeyan lan dheweke seneng, kepiye cara bali menyang situs sampeyan kanggo ngobrol karo sampeyan? Ing kolom deskripsi, langkah pertama sampeyan kudu menehi link bali menyang kaca kebangkrutan sing pengin dikunjungi wong liya. Selehake URL luwih dhisik supaya isih katon nganggo kolom katrangan sing wis dipotong Youtube.
  5. Description - Aja mung nyelehake siji utawa loro baris, nulis panjelasan video sing kuat. Akeh video sing sukses nyatane nyakup transkripsi video ing kabeh. Duwe konten sing ndhukung ing kaca apa wae penting… ing Youtube iku penting banget.
  6. Cathetan - Luwih akeh wong sing nonton video kanthi swara mati. Kirimi saka video kanggo tulisan mula masarakat bisa maca bareng video kasebut.
  7. tags - Nggunakake tag kanthi efektif kanggo dhaptar tembung kunci sing pengin ditemokake ing video sampeyan. Menehi tag video sampeyan kudu ditemokake ing telusuran Youtube.
  8. komentar - Video kanthi kegiatan komentar dhuwur cenderung luwih dhuwur tinimbang video tanpa komentar. Nuduhake video sampeyan karo kolega lan rekan kerja lan ngajak supaya nambah jempol lan komentar ing video kasebut.
  9. Ndeleng - Sampeyan durung rampung! Promosi video sampeyan ing endi wae… ing postingan blog, ing kaca web, ing jaringan sosial lan uga kanthi siaran pers. Yen luwih akeh tontonan video sampeyan, mula bakal populer. Lan masarakat cenderung nonton video kanthi tontonan lan ngliwati pandhuan sing kurang.
  10. Peta Situs Video - Yen video minangka bagean utama ing situs sampeyan, sampeyan uga pengin nggawe peta situs video nalika nerbitake ing situs web utawa blog. Konten video kalebu kaca web sing ngemot video, URL menyang pamuter kanggo video, utawa URL konten video mentah sing dadi host ing situs sampeyan. Peta Situs ngemot judhul, deskripsi, URL kaca main, URL gambar cilik lan lokasi file video mentah lan / utawa URL pamuter.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.